Вибухи на Київській: перші подробиці загорання автівок подружжя вінничан

Вибухи на Київській: перші подробиці загорання автівок подружжя вінничан
  • Сьогодні, 20 серпня 2019 року, біля «Набережного кварталу» загорілися дві іномарки.
  • Вінницька поліція розслідує обставини загоряння автівок. Розповіли перші подробиці слідства.

У вівторок, 20 серпня, близько першої години ночі до поліції надійшла інформація  про те, що біля будинку по вулиці Київській горять два автомобілі  Volkswagen Passat  та Toyota Camry.

— Виїздом слідчо-оперативної групи поліції на місці події встановлено, що вогнем пошкоджено автомобілі, які належать подружжю вінничан. На місці проведені першочергові слідчі дії, — розповіли у відділі комунікації поліції області.

В рамках розслідування кримінального провадження поліцією встановлюються  обставини та причини загоряння автомобілів .

Відео дня

За цим фактом слідчим відділом Киїського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна). За таке правопорушення передбачено покарання  —  позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Автівки спалахнули біля «Набережного кварталу». Рятувальникам вдалося запобігти перекиданню вогню на поряд розташований автомобіль «Nissan X-Trail».

У соцмережах виклали відео з місця:

 

Нагадаємо, «накрили» канал продажу зброї вінницьким бандитам.

Читайте також:              

П’яний дебошир посварився з дружиною та жбурнув гранату під будинок

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Лена Насиковская

    Йолки палки скільки ця влада може знущатися з рідного народу, де справедливість!!!???

    Грицько Штахета reply Лена Насиковская

    Продавай хату, катай в Америку. Хай з тебе там Трамп знущається. )))

    Ольга Щербанюк reply Лена Насиковская

    І справді при чому власне влада? Влада підпалила?

    Надя Марцева reply Лена Насиковская

    Лена Насиковская а до чого тут влада?

    Танюша Римар(Стрільчук) reply Лена Насиковская

    Вадим Вересюк Цікаво,а де були Порошенко з Гройсманом? В них алібі точно мабуть нема.А автомобілі шкода,співчуваю хазяям.

    Порфирий Веников reply Танюша Римар(Стрільчук)

    Посміхнувся при "точно мабуть" :)

    Вадим Вересюк reply Лена Насиковская

    Лена Насиковская Зеленський був в Києві. Нетаньяху підтвердив його алібі.
  • Ирина Бойчук

    Давненько таке було на Кориатовичей (Свердлова), навiть бачив один сусiд, як пiд'ïхало авто, з нього вийшов молодик, щось пiдклав пiд авто спереду, як поïхав, то почало горiти так, що згорiло авто поруч, а те,що було через пусте мiсце- вкривалося попiлом. Була нiч, годин 2-3. Спостерiгати було страшно, вогонь так швидко наганяв жар, i охоплював полум'ям аж верхiвки кущiв. Це однозначно- пiдпал, навiть до ворожки не ходи. Спiвчуваю! Певно е недоброзичлiвцi
  • Александр Залевский

    Де автівки а де набережній квартал, це парковка для відвідувачів магазину Домінік.

    Таисия Воронова reply Александр Залевский

    Александр Залевский киевская 44
  • Жора

    "В рамках розслідування кримінального провадження поліцією встановлюються  обставини та причини загоряння автомобілів ."

    ---------

    Причина загорання вот вопрос))))

    Обставини та причини .ФБР и копы в USA отдыхают))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up