«Накрили» канал продажу зброї вінницьким бандитам. За скільки продають «Unique»?

«Накрили» канал продажу зброї вінницьким бандитам. За скільки продають «Unique»?

На Вінниччині блокували збут вогнепальної зброї та боєприпасів. Під час обшуку знайшли 60 тисяч доларів та багато євро і гривень.

Оперативники Служби безпеки України встановили, що мешканець районного центру Вінниччини зберігав у себе вдома та продава зброю і боєприпаси.

За інформацією відомства, замовляли «товар»  вінницькі бандити.

— Співробітники СБ України задокументували реалізацію зловмисником пістолета «ТТ» з десятьма набоями калібру 7,62 мм. Затримали фігуранта провадження на вулиці у Липовці під час продажу пістолета «Unique» з чотирма набоями до нього за 13 тисяч гривень, — розповідають у прес-центрі СБУ.

Відео дня

Вдома у зловмисника правоохоронці вилучили чотири мисливськихї зброї та револьвер «Наган-С» з ознаками переробки під бойовий, а також боєприпаси різного калібру. Крім того вилучили майже 60 тисяч доларів США, 14 тисяч євро та 100 тисяч гривень.

Фігуранта затримали після обшуків згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучені зразки зброї передано на експертизу.


Зловмиснику повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Саша Жмеринка

    А вот интересно тех кому он продавал тоже возьмут в разработку или как всегда будут ждать Мокрухи а потом делать тупые Ебала и пиздякать Відкрито кримінальне провадження Іі Ведуться слідчі дії    Клоуни предурковаті

    Людмила Лужанская reply Саша Жмеринка

    Саша Жмеринка сам ты клоун!
  • Лена

    молодці! нарешті... треба ще на один день повернути вищу міру покарання, вивести на центральну площу парочку наркоманів і вимагачів і зробити з ними те, після чого іншим неповадно буде. І будемо жити в ІНШОМУ МІСТІ

    Грицько Штахета reply Лена

    Дійсно. І ще на пару тижнів треба ввести кримінальну статтю за тупі комменти в інтернетах - посадити Лєну і ще пару-трійко місцевих дописувачів на 8-10 років з конфіскацією майна, після чого іншим неповадно буде. І будем серфити в НОРМАЛЬНОМУ ІНТЕРНЕТІ )))

    Поpошок reply Лена

    Лєна лікуйся
  • Валентин Порохняк

    завжди цікаво  було , кому дістаються вилучені кошти ?
  • Oleg Adamovich

    "Вiнницьких бандитiв" нагородят?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up