У Жмеринському районі нелюд катував 95-річну жінку. Усе через 300 гривень

У Жмеринському районі нелюд катував 95-річну жінку. Усе через 300 гривень
  • Пенсіонерка зі Жмеринщини пережила жорстокий напад. Невідомий увірвався до її хати, бив жінку та душив. Чоловік вимагав віддати усі заощадження та направляв на налякану стареньку ножа.

На пенсіонерку невідомий напав 19 березня. Жінка вирішила нікому про це не казати, але рідні дізналися про все через три дні. Тоді ж про злочин повідомили поліцію.

Стало відомо, що під ранок до оселі потерпілої увірвався невідомий у масці. Нападник побив жінку та, погрожуючи ножем, відібрав гроші — 300 гривень.

Відео дня

— Завдяки слідчим та розшуковим заходам, а також вилученим з місця події речовим доказам, поліцейські встановили особу нападника. Ним виявися 27-річний мешканець цього ж села. Оперативники з’ясували, що після вчинення злочину він поїхав  на Харківщину, — розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Затримання відбулось 24 березня на території Харківської області силами оперативників управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області та бійців спецпідрозділу КОРД.

Затриманого взяли під варту. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

Майже 17 тисяч нових випадків. Ситуація з COVID-19 в Україні стає все напруженішою

«Все ще може змінитися». Вінничанин Влад Сорд, якого затримали у Києві, уже вдома

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Олена Дзюбенко

    Трутень
  • Володимир Матвійчук

    Потенційний півень лагерний,опустити ,довго не проживе,може інший подумає про наслідки  такої діяльності,заднєприводна істота.
  • Ядвига Жемайтис

    Суд должен быть скорым-руки рубить по самые плечи!!С невозможностью сделать протез!
  • Галина Насадюк

    Таких нелюдів  потрібно садити і надовго.За катування стареньких покарання має бути аналогічним вироку за злодіяння над дітьми.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 Сталося аварійне відключення води на 16 вулицях та одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up