У Вінниці зловили наркоторгівця, який розкладав «закладки» амфетаміну по місту

У Вінниці зловили наркоторгівця, який розкладав «закладки» амфетаміну по місту

Вінничанин робив «закладки» з наркотиками по всьому місту. Схованку фарбував та фотографував. Чекав коли перерахують гроші та скидав фото з місцем «закладки».

У середу, 20 червня 2018 року, працівники сектору дільничних офіцерів поліції вінницької поліції затримали місцевого жителя, який підозрюється у розповсюдженні наркотичних засобів.

—  Під час несення служби дільничні офіцери поліції для складання протоколу за вчинення адміністративного правопорушення доставили у відділ поліції двох вінничан. У одного з затриманих в рюкзаку вилучили чотири пакетики білого порошку, пакет з наркотичним засобом рослинного походження, фольгу, електронні ваги, гроші та балончик з фарбою, — розповів заступник начальника Вінницького міського відділу поліції Віктор Ковальчук.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

За словами 31-річного затриманого, у нього були амфетамін та марихуана. Наркотики чоловік купував для себе та для продажу постійним клієнтам.

Читайте також: В елітному дворі «накрили» наркопритон. Вінничанка відхрещується (ВІДЕО)

За інформацією поліції, правопорушник робив «закладки» з наркотиками по місту. Схованку помічав балончиком з фарбою та фотографував. Коли отримував гроші на банківську картку, чоловік казав, де схованка, та висилав  фото.   

Вдома у затриманого вилучили три пакетики з амфетаміном та два – з марихуаною. Все направили на експертизу.

—  В діях правопорушника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до восьми років, —  кажуть у поліції.

Нагадаємо, четверо родичів організували банду, яка продавала наркотики по Вінниці. Покупці перераховували гроші на картку, а продавці робили так звані «закладки».

Варто зазначити, що купити наркотики у Вінниці не є великою проблемою. Оголошення вже розвішують прямо на стовпах. Колишній наркозалежний розказує на відео про першу та останню дозу в своєму житті. Де можна отримати допомогу залежним від алкоголю або наркотиків людям та безхатченкам, читайте у публікації: "На Вишеньці відкрився центр для безхатченків та наркозалежних людей (ФОТО)".


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олексій

    Таке досить важко відстежити, молодці..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up