У Вінниці затримали другого патрульного за підозрою у хабарництві

У Вінниці затримали другого патрульного за підозрою у хабарництві
Затриманий у травні патрульний Сергій Жулкевич на суді
  • У справі про хабарництво вінницьких патрульних з’явився новий підозрюваний;

  • У четвер, 13 липня, слідчі прокуратури області оголосили підозру «копу». Суд взяв його під варту;

  • Це вже другий патрульний з вінницького управління, якого підозрюють в отриманні хабаря

Про новий виток розслідування повідомляє прокуратура області. Слідчі прокурори у четвер, 13 липня, оголосили підозру патрульному поліцейському у хабарництві. Цей злочин передбачений статтею 368 Кримінального Кодексу України.

Патрульному інкримінують частину 3-тю цієї статті — злочин, вчинений за змовою групи осіб.

15 липня міський суд взяв під варту патрульного на два місяці та відсторонив його від посади. І залишив можливість внести заставу 134 тисяч гривень.

Відео дня

За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді  позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у кінці травня у Вінниці оголосили підозру лейтенанту патрульної поліції Сергію Жулкевичу у тому, що він нібіто взяв 500 доларів хабаря за нескладання протоколу на водія за керування авто «під кайфом». 30 травня суд також взяв його під варту на час проведення розслідування із заставою у 116 тисяч гривень.

У прокуратурі області підтвердили, що у справі з’явився новий підозрюваний. Йому і оголосили підозру.

Також пригадайте, як на суді Сергій Жулкевич заявив, що грошей він не брав і «перевів стрілки» на колегу Ярослава Семенюка.

За інформацією, яку отримала редакція 20minut.ua, оголосили підозру і взяли під варту саме Ярослава Семенюка.

Читайте також: «Коп», затриманий за хабар: «Гроші я не брав». Суд залишив його за гратами

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up