Три дні поліція шукала 16-річного заробітчанина. Де він був та що наробив?

Три дні поліція шукала 16-річного заробітчанина. Де він був та що наробив?

Юний вінничанин поїхав до Києва на заробітки. Де саме він був не знала його матір, тож хлопця почала шукати поліція. На роботі він теж встиг відзначитись. Деталі цієї історії дізнавайтеся далі.

Житель Чечельника у свої 16-років вирішив, що уже самостійний та поїхав до столиці на заробітки.

З матір'ю хлопець на зв'язок не виходив. Стурбована жінка через два тижні “мовчанки” пішла до поліції, а ті три дні шукали вінничанина.

Було відомо, що хлопець у Києві, але де саме та що з ним інформації жінка не знала.

Відео дня

Поліція з'ясувала, що житель Вінниччини працював на одному із столичних СТО, де встиг викрасти у одного з працівників мобільний телефон.

Хлопця доставили до місцевого відділу поліції, а звідки його забрали додому вінницькі поліцейські.

— Хлопець виховується в неповній сім’ї разом з 11-літнім братом. Перебуває під слідством за вчинення крадіжок у Бершадському та Чечельницькому районах. З 2015 року він вісім разів тікав з дому через непорозуміння з матір’ю. Жінка вже притягувалася в минулому році до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків щодо виховання дитини. Цього разу на матір знову складуть адміністративний протокол, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • З.А.Глядач

    "Стурбована жінка через два тижні “мовчанки” пішла до поліції"

    "Стурбована"? Аж через два тижні? Щось не схоже,що вона так вже була стурбована.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up