Шахрай обманув вінницьке ОСББ та привласнив собі мільйон гривень

Шахрай обманув вінницьке ОСББ та привласнив собі мільйон гривень
  • Оголосили підозру псевдодиректору будівельної фірми, який привласнив майже мільйон гривень ОСББ.
  • Чоловік ошукав співвласників будинку по вулиці Лялі Ратушної.

Видаючи себе за директора фірми з утеплення фасадів житлових будинків, він заволодів грошима співвласників будинку по вулиці Лялі Ратушної. Про це розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

— Слідством встановлено, що у 2018 році зловмисник підписав робочий проєкт з головою ОСББ про виконання робіт капітального ремонту з утеплення фасадів багатоквартирного будинку. На вказаний шахраєм рахунок були перераховані грошові кошти в повному розмірі — понад 3 мільйони гривень. Аби не виникало сумнівів щодо добросовісного виконання ним зобов’язань, шахрай виконав частину робіт, а залишок грошей витратив на власний розсуд, — йдеться у повідомленні. —  Відповідно до проведених будівельно-технічної та оціночно-будівельної експертиз, зловмисник завдав матеріальної шкоди об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку в особливо великих розмірах — майже мільйон гривень.

Чоловікові, якому оголосили підозру про шахрайство, 44 роки. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відео дня

За даним фактом триває розслідування.

 

Читайте також:

Шукають вінничанку Оксану, яка може бути причетною до торгівлі наркотиками

Тікаючи від поліції, заробив п'ять протоколів. Копи затримали п'яного водія BMW

Американця, якому загрожувала страта, не повернуть на батьківщину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Daily

    три роки слідства п'ять  років судів шахраїв у нас не садят вони в пошані
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:09 Додому «на щиті» повертається Денис Новіцький з Вінницьких Хуторів 20:19 На Вінниччині двоє людей незаконно вирощували сільгоспкультури на прибережних смугах 19:23 Метеозалежним приготуватися: до Землі наближається потужна магнітна буря 18:22 Сапери ДСНС знищили гранату та снаряд часів Другої світової photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 17:58 Один пропуск — 20 грн: цікавий спосіб відпрацювання пропущених пар в Барському коледжі 17:15 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 17:07 Аби захопити вінницький кар'єр, хабарники пропонували мільйон доларів полковнику СБУ photo_camera 16:23 Сорок діячів культури і мистецтв Вінниччини отримуватимуть стипендії ОВА 16:17 «Таких як він, ніколи більше не буде». Вінниця попрощалася з Назарієм Гринцевичем 15:21 У Вінниці затримали водія, який був під дією двох наркотиків 15:15 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 14:21 З палаючого будинку надзвичайники врятували двох кошенят photo_camera 13:23 Солдат із Гайсинщини Володимир Гунька отримав «Залізний хрест» від Головкома ЗСУ 12:30 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 12:22 До Небесного війська приєднався Анатолій Кедь з Крижополя 11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up