"Сам удома" по-вінницькі: наркомани залізли у будинок, в якому були діти

"Сам удома" по-вінницькі: наркомани залізли у будинок, в якому були діти

11 та 12-річні діти були самі вдома. У будинок через віджате вікно залізли бандити. Малі не розгубилися - заховалися та написали СМС матері.

У середу, 30 травня 2018 року, у Сабарові вінницькі правоохоронці затримали 35 та 36-річних наркозалежних. Як з’ясувалось, у вінницькому будинку в реальності розгорнувся сюжет фільму «Сам удома».

До будинку 53-річної вінничанки залізли двоє злочинців. Вони шляхом віджиму пластикового вікна проникли усередину та вкрали золота на 50 тисяч гривень.

За інформацією поліції, все сталось на очах її двох дітей, які грались у кімнаті. Побачивши бандитів, діти сховались під ковдру та написали СМС-ку матері про гостей.

Відео дня

—  Інформація з описом зловмисників була надана усім працівникам міської поліції та мобільним екіпажам. Знаходячись у Сабарівському мікрорайоні, проохоронні органи помітили чоловіка, схожого за орієнтуванням, який сідав у таксі. Заблокувавши автомобіль, вони викликали на допомогу найближчий екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативну групу, —  розповів начальник Вінницького відділу поліції Сергій Синявський.

У поліції зазначають, що затримані 35 та 36-річні наркозалежні вінничани. У них в кишенях та кросівках поліцейські вилучили ювелірні вироби заявниці.

Як з’ясувалось, один з них має судимість за грабіж, інший – за крадіжки та наркотики.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри затриманим. За грабіж згідно ч.3 ст. 186 КК України передбачено ув’язнення на строк до 8 років.

 

Читайте також:

Двоє гастролерів-іноземців обікрали пенсіонерів на 63 тисяч гривень

Кримінальна ніч Європи: двоє хуліганів напали на юнака біля нічного клубу
 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Valeriy Onishchuk

    молодці! оперативно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up