Поліцейського та його керівника відсторонили від служби. Що сталося?

Поліцейського та його керівника відсторонили від служби. Що сталося?

У Вінниці минулого вечора стався конфлікт між перехожим та працівником поліції. Перехожий у лікарні, а правоохоронець відсторонений від служби.

Інцидент стався 11 червня близько 23 години. Поліцейський зупинив перехожого та запросив бути присутнім під час документування правопорушення, а саме факту незаконного зберігання вінничанином гранати РГД-5.

— У відповідь чоловік відреагував агресивно та спровокував конфлікт, в ході якого він отримав тілесні ушкодження. Поліцейський надав потерпілому невідкладну медичну допомогу та викликав швидку для подальшої його госпіталізації, — зазначають у поліції.

Нині проводиться службове розслідування. На час його проведення працівник сектору кримінальної поліції та керівник Київського відділення поліції відсторонені від виконання службових обов’язків.

Відео дня

Як зазначила прес-секретар поліції Анна Олійник, потерпілий лаявся до поліцейського та намагався вдарити.

— Оперативник стверджує, що відштовхнув його і той впав на асфальт і вдарився головою. Поліцейський викликав швидку та надавав до її приїзду домедичну допомогу потерпілому, — додає Олійник.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (54)
  • Виктор Комарницкий

    Я, родной брат Саши Комарницкого, желаю всем защитникам этого подонка-"полицейского" оказаться на месте моего брата и испытать на себе эту "дешеву брехню" сполна!!!! Я знаю, что все шавки и иное шакалье никогда не говорят открыто и в глаза, а бьют в спину и тявкают из-за угла!!! Хочу, чтобы моё пожелание дошло до каждой шавки и шакала! А если с моим братом что то случиться плохое всем защитникам этого "правоохранительных в гражданке" испытать на себе моё пожелание в стократ!
  • анонім

    "Україна має всі ознаки поліцейської держави, оскільки тримає штат міліції, більш ніж вдвічі більший від світового рівня. А від зовнішніх ворогів нас захищає вдвічі менше військових, ніж від «внутрішніх».

    Про це пише Микола Хавронюк в «Дзеркалі тижня. Україна».

    В Україні налічується 358 тис працівників МВС, тобто 780 на 100 тис. населення. Загальносвітовий же середній показник — 300 поліцейських, а за рекомендацією ООН — 222 на 100 тис. населення. "
    У даному випадку це підтрверджує реакція керівництва поліції та  пані Анни Олійник. Нам 5 років розповідають про реформи, але за ці 5 років не знаю жодного випадку коли поліцейський за перевищеня мір впливу на людину отримав реальний вирок. Поліцейські дозволяють  собі сртіляти у пасажирів, пристрілювати зброю під градусом, вбиваючи при цьому дітей.Що навчилась наша поліція це гамселити людей з іншими поглядами обзиваючи їх Банедерою.
    Мене дивує реакція пані Марії Лєхової, людина отримала тяжку травму, знаходиться у реанімації, а автор продовжує гнути лінію про невдале падіння, та розповідає про надану допомогу "поліцейським-злочинцем"  Я не можу навіть уявити реакцію поліції, чи пані Марії, якщо б звичайна людина штовхнула пана поліцейського, чи ту ж пані Олійник і вона отримала б забій.
    "Рівень пи......жу" не можна навіть уявити, а тут "відсторонили від роботи" - "пля" полісмена так шкода, що є бажання нагородити його премією.
    І чого чекає поліція від громадян наступного разу? Черга людей бути понятим, тані не потрібно брехати не нам , а не собі. Брехня, брехня і ще раз брехня , покривання злочинів силовиків на цьому будується робота прокуратури та поліції пана Луценко та Авакова.
    У нас 27 прокурорів на  100 тис. населення, в Німеччині цей показник — 5, у Молдові — 16, в середньому в Європі — 10, і лише в Росії їх загальна кількість більша — 32 прокурори на 100 тис. населення. Загалом, Україна має явні ознаки поліцейської держави, оскільки від зовнішнього ворога її захищають лише 255 тис. осіб (Збройні сили, Державна прикордонна служба, війська Цивільної оборони, Служба зовнішньої розвідки, Державна спеціальна служба транспорту), а від «внутрішніх загроз» удвічі більше — 477 тис. (МВС, внутрішні війська, Служба безпеки, УДО, Державна пенітенціарна служба, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації, прокуратура). Забезпечувати порядок і безпеку іншими способами, крім збільшення кількості «контролерів», ми не вчимося.
    Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/articles/124417-politsejsjka_derhava_ukrajina_utrimuje_armiju_militsiji_v_25_razi_biljshu_nih_tse_prijnjato_v_sviti
    Марія Лєхова, черговий раз звертаюсь до Вас, матеріали від Вас та пані Бобрусь на відміну від Михайла Курдюкова не можна назвати а не журналістикою, а не рекламою, жодної правової оцінки від правознавців, а не викладення погляду на подію від людей які мали конфлікт з поліцією, це навіть не пропаганда а дешева брехня.

    Виктор Комарницкий reply анонім

    Прочитай мой комментарий внимательно!
  • Denis Kubinets

    Потом надо выйти с больницы , отдать ! Козлу! По красоте !
  • Дмитрий Дудка

    Брехня .... знаю цю людину особисто... він не конфліктний.... скільки  не було інциндениів в Україні , завжди вині звичайні люди, окрім   «реформаторів»....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up