Нова схема шахрайства: на Вінниччині зловили липових оптовиків АС

Нова схема шахрайства: на Вінниччині зловили липових оптовиків АС

На Вінниччині викрили злочинну схему заволодіння грошей людей, під приводом продажу палива від імені відомих загальнодержавних мереж АЗС.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Під час телефонних розмов злочинці видавали себе за представників мереж АЗС та пропонували придбати великі об’єми палива за ціною нижче ринкової. Люди «велись» на наживку  та поповнювали карткові рахунки, які видавались злочинцями за офіційні рахунки відомих мереж АЗС.

Відомо, що у банду входило четверо злочинців, серед яких молода дівчина. Шахраї використовували карткові рахунки, відкриті в різних банках від імені більше 10 осіб, причетність яких до злочинної схеми буде перевірятись.

Відео дня

Наразі організатор та активний учасник злочинної групи затримані. Їм повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 190 КК України та до суду подано клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Слідчі встановлюють потерпілих в інших регіонах України.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera Від читача 18:58 смс для Анечки 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up