Не вдалося «порєшать». Затримали начальника служби автомобільних доріг області

Не вдалося «порєшать». Затримали начальника служби автомобільних доріг області
  • Керівник служби автомобільних доріг у Вінницькій області пропонував очільнику ОДА хабар розміром у понад 4 мільйони гривень.
  • Вирішити питання йому не вдалося — посадовця затримали та оголосили підозру.
  • Про злочин заявив голова ОДА Сергій Борзов. Він написав про результат операції СБУ в фейсбук та назвав ім'я затриманого.

Взяли посадовця «на гарячому». До операції ретельно готувалися спецпризначенці з 24 вересня. Детально про подію розповів керівник ОДА Сергій Борзов, якому саме і пропонували неправомірну вигоду.

Борзов про це написав у фейсбук. Каже, що потрібно закінчувати з корупцією в області.

— Керівник служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєв І.М. запропонував надати мені, як  голові Вінницької ОДА неправомірну вигоду у розмірі 4,2 млн.грн за вирішення питання про погашення заборгованості та виділення коштів з державного бюджету України, за раніше поставлене медичне обладнання на комунальний медичний заклад області КЗ «База спеціального медичного постачання», перед комерційними структурами (ТОВ «Ілантанмед» та ПП «Донмед»), у розмірі 42 млн.грн, — йдеться у повідомленні. — Так 24 вересня 2020 я звернувся до правоохоронних органів із заявою щодо пропозиції надання мені, як голові Вінницької ОДА неправомірної вигоди, від керівника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєва Ігоря Миколайовича.

Відео дня

За даним фактом у НАБУ відкрили кримінальне провадження. Керівника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області затримали «на гарячому», коли він передавав 200 тисяч гривень.

Затриманому оголосили про підозру.

Також про подію у фейсбук написало Управління Служби безпеки України у Вінницькій області.

— У Вінниці СБУ затримала директора держпідприємства на пропозиції 4,2 мільйона гривень хабаря голові ОДА. За даними досудового слідства, діючи в інтересах сторонніх осіб, посадовець намагався «переконати» очільника області змінити цільове призначення бюджетних коштів. Натомість він обіцяв «вдячність» у 4,2 мільйона гривень, — йдеться у повідомленні. — Затримали посадовця відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України під час передачі першої частини неправомірної вигоди у розмірі 200 тисяч гривень.

 

 

Читайте також:

Шукають 16-річного жителя Хмільницького району. Хлопець зник 6 жовтня

Через аварію на Коцюбинського утворився затор з тролейбусів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (45)
  • Алекс

    А глазки у начхальника все таки бегали значит  ВЫМОГАЛ
  • Алекс

    Сказочный де ой губернатор у нас а точнее догадайтесь с одного раза
  • Koss Kooss

    "ЧЕСНИЙ"!😇
  • Ніна Брезденюк

    Перед виборами не взяв а після буде брати аж,аж!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up