«Нещирий, небагатий — по тисячі кожному»: п'яний водія намагався домовитися з патрульними

«Нещирий, небагатий — по тисячі кожному»: п'яний водія намагався домовитися з патрульними
  • На Ломоносова патрульні зупинили легковик, яким керував нетверезий водій. 
  • Чоловік запевняв, що йому додому залишилося 100 метрів, і просив відпустити його за хабар.
  • Обіцяв по тисячі кожному присутньому правоохоронцю, бо сам він «нещирий, небагатий».

Інцидент стався близько 5 ранку вчора, 19 травня.

— Під час зупинки автомобіля Opel Kadett інспектори поліції помітили, що водій знаходиться в стані алкогольного сп’яніння. Надати документи чоловік не зміг, оскільки минулого року був позбавлений права керування за водіння напідпитку. Коли водію запропонували пройти перевірку на алкотестері, він почав натякати, що хоче «домовитись» з поліцейськими. Його попередили про кримінальну відповідальність за такі дії, але порушника це не зупинило. Згодом він запропонував патрульним неправомірну вигоду у розмірі 4 тисяч гривень, — кажуть у відділі комунікацій поліції області.

Огляд водій все ж пройшов. У медзакладі встановили, що в його крові алкоголю в чотири рази вище допустимої норми: 0,87 проміле.

Відео дня

У результаті вінничанин отримав:

  • протокол за керування транспортним засобом у стані сп’яніння,
  • постанову за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування,
  • а також проти нього відкрили кримінальне провадження за пропозицію хабаря правоохоронцям.

 

 

Читайте також:

Тікав, бився та розпилював газ: розповіли, як у Літині затримували водія «під кайфом»

Два автобуси з людьми та хабар прикордоннику: на Вінниччині затримали військового РФ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Антон

    В присутності «понятих», а не «свідків», шановні поліцейські)
  • Светлана Самойленко

    А спитали чому він такий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up