Псевдопрокурори позичають гроші: вінничан попереджають про шахраїв

Псевдопрокурори позичають гроші: вінничан попереджають про шахраїв

У Вінницькій області шахраї почали «розводити» людей за новою схемою. Вони представляються прокурорами та позичають гроші.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

— Від імені керівництва прокуратури області та місцевих прокуратур керівникам державних установ, організацій, комерційних структур телефонують шахраї та пропонують позичити певну суму коштів у зв’язку з фінансовими труднощами. При цьому у профілі в мережі номеру мобільного телефону використовується особисте фото працівника прокуратури, що є у вільному доступі  мережі Інтернет, — йдеться у повідомленні.

У прокуратурі закликають бути вінничан обачними та не перераховувати гроші. У випадку отримання подібних дзвінків варто відразу звертатися до поліції.

Відео дня

Читайте також:

Ваша безпека закордоном: що потрібно знати, аби не стати жертвою шахраїв?

ТОП-5 афер на величезні суми, які шахраї провернули у Вінниці в 2017-му

Порахуй до десяти і не плати. Про схеми шахрайств, які не вмирають (ВІДЕО)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрий Бондарук

    )хе-хе....я так "прокурорських" люблю, шо якби вони всі разом здихали, то копійки не дав би) так що МЕНІ МОЖЕТЕ НЕ ДЗВОНИТИ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді Від читача 18:58 смс для Анечки 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up