Спецоперація на Пирогова: затримали чоловіка на чорній «Тойоті» (ОНОВЛЕНО)

Спецоперація на Пирогова: затримали чоловіка на чорній «Тойоті» (ОНОВЛЕНО)
  • Біля Бастилії о 14.15 правоохоронці затримали чоловіка, який їхав у чорній «Тойоті Кемрі».
  • Попередньо, його затримали за хабар. 

Приблизно десять працівників СБУ стоять напроти Бастилії біля чорної іномарки. Дехто з них щось записує. Інші затуляють чоловіка у жовтій футболці, який сидить у машині.

Як передає журналіст 20minut.ua з місця події, працівники спецслужб діставали з автомобіля якісь купюри. Ймовірно, чоловіка затримали за хабар. 

Додано

Відео дня

За попередньою інформацією, майор поліції отримав хабар за те, щоб закрити кримінальну справу. Його взяли під час отримання грошей.

Як повідомляє прес-служба військової прокуратури, заступник начальника відділу моніторингу та звітності поліцейської діяльності обласного главку почав вимагати 300 тисяч гривень у громадянина.

Розмір хабара – 10% від суми договору, що є предметом досудового розслідування кримінального провадження за статтею 191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Сьогодні, 9 липня, поліцейський отримав частину грошей – 206 тисяч грн. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Дима Бузин

    Накол його
  • Олександр Тихонов

    Брифінг прокурора Соколового можливо відбудеться 10.07.2019 під назвою чим промишляв заступник начальника ГУНП у Вінницькій області.
  • Жора

    Повязали лошарика для вида. А крупная ры6а норм живет.

    https://ipress.ua/mainmedia/orenda_kvartyry_za_17_000misyats_bentli_i_maldivy_nezadeklarovani_vytraty_nardepa_pavelka_271805.html

  • Anna Uspenskaya

    Сегодня своими глазами видела как это все происходило! Настолько быстро, что я думаю водитель Тайоты и опомниться не успел!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up