До п'яти років в'язниці загрожує двом чоловікам, які «прокатали» знайомого в багажнику

До п'яти років в'язниці загрожує двом чоловікам, які «прокатали» знайомого в багажнику
  • Деталей події мало відомо. За попередніми даними, між трьома п'яними чоловіками виник конфлікт.

Інцидент стався ввечері 24 лютого в селі Клебань. Про нього в поліцію повідомила сестра 26-річного потерпілого. Учасників події знайшли за декілька годин.

— Попередньо встановлено, що між нетверезими чоловіками виник побутовий конфлікт, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. — Зловмисники, яким 24 та 47 років, заштовхали потерпілого в багажник іномарки, провезли його кілька сотень метрів та відпустили.

Наразі правоохоронці з'ясовують причини і мотиви даного вчинку. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною два статті 146 Кримінального кодексу України — незаконне позбавлення волі або викрадення людини. За цією статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Відео дня

 

Читайте також:

Уламки по всій дорозі та три побиті іномарки: розповіли подробиці ДТП на Василенка

Взяли під варту 25-річного чоловіка, який забив до смерті знайомого на Вишеньці

Два провадження відкрили через вчинок п'яного вінничанина, який увірвався до синагоги

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олена

    Може чуваков самому захотілось екстріму, а потім не сподобалось або ж сестра потерпілого не так сприйняла їхні розваги)))
    Різки їм всім треба доброї!!!!
  • Опасный Генри

    В чем проблема? Везли человека на природу, подальше от городской суеты. Это же такая романтика- жопой на муравейник, головой под лёд.. единение с природой. Полная ассимиляция с миром. Нет, определённо мусора п..сы. такой челенж наломали
  • Ярослав

    + обтягчуюча обставина - не тверезі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up