Дівич-вечір у Калинівці із кримінальними наслідками

Дівич-вечір у Калинівці із кримінальними наслідками
«Пусть говорят, что дружбы женской не бывает…» Так-так, нехай балакають. Одне діло – язиками молоти, а зовсім інше – діяти у жіночому середовищі. Що не кажіть, а є жінки, які справді стають найкращими подругами. Завдяки караоке, спільним колишнім, алкоголю і грошикам.

Зібралися якось дівулі у Калинівці на дружній дівочий сабантуй. Панове чоловіки, відкриймо вам страшну таємницю: коли дами збираються на усякі дівич-вечори, вони «відриваються» у тисячу разів гучніше та драйвовіше, ніж ви у чоловічих колах. І якщо вже тусять – то до переможного кінця, поки не переспівають усю Ірину Алєгрову, Макса Барскіх, в особливих випадках – під Меладзе можна сльозу в шампанське пустити.

Наші калинівські товаришки, певно, усе відспівали, відсвяткували, відпліткували як слід. Найслабшим алко-бійцем виявилася організаторка дівочої вечірки – власниця будинку. Вона і пішла спати найпершою. Потім здалися ще дві її товаришки. А наймогутніша пиячка вирішила перевірити, наскільки спляча красуня нежадібна.

«Головна» подруга, коли «за нею не спостерігали, зайшла до спальної кімнати і шляхом вільного доступу із серванту скоїла крадіжку грошей у сумі 400 гривень». Зажала все-таки бабло! А могли б дівчатка ще гуляти та гуляти. Але після перевірки на щедрість, подруга-крадійка вирішила витратити гроші за прямим призначенням – «на продукти харчування та спиртне». От не кажіть більше, що жіночої дружби не існує: крадійка гроші зрештою повернула, а грошовита сонька не заявила щодо неї цивільний позов.

Відео дня

Але суд вніс корективи у цю милу дівочу пост-алкогольну ситуацію. Нашу героїню засудили до двох років позбавлення волі, але звільнили від покарання, призначивши рік іспитового терміну.

Мораль: дівоча дружба існує, якщо її своєчасно підкріплювати шампанським та спільним витрачанням коштів.

Вирок у судовому реєстрі http://goo.gl/4dy3Xh

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Коменчук Таня

    щойно прочитала статтю (http://vn.20minut.ua/Kryminal/alkogol-i-boroshno--nebezpechniy-duet-10483280.html), де чоловік з похмілля украв 40-ка кілограмовий мішок борошна вартістю 320 гривень, але на вимогу господарки повернув, і йому "дали" 200 год громадських робіт

    а тут п'яна дівчина/жіночка вкрала (та згодом повернула) 400 грн, але її "засудили до двох років позбавлення волі, але звільнили від покарання, призначивши рік іспитового терміну"



    хмм, цікаво у нас виносять вироки... не можу зрозуміти цю логіку...

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up