Дещо з життя універсального злодія: травичка, теличка і порно

Дещо з життя універсального злодія: травичка, теличка і порно
Знаєте, буває так, що людина народжується, аби стати режисером. Або художником. Або королем. А є й такі, хто природою запрограмований бути злодюжкою. Інакше ніяк не пояснити екстравагантну лінію кримінальної долі нашого погребищенського героя.

Він просто присвятив своє життя безглуздим крадіжкам. Крадій-ентузіаст у історії, описаній нижче, відзначився і був засуджений вже 12-й раз. З чим ми його і вітаємо! Але успіхів у професійній діяльності бажати не будемо – чолов’яга завзятий, якось і без наших побажань розбереться.

Словом, наш ветеран місцевого крадівництва проколовся на банальщині: «викрав з даху будинку потерпілої 40 листів шиферу вартістю 70 гривень за штуку». Ще  й час обрав такий не злочинницький – 11 ранку. У такий час на вулиці Центральній села Адамівки, певно, важко залишитись непоміченим із купою шиферу на чужому даху. Але до того часу, як правосуддя до крадія зі стажем все ж прийшло, встиг чолов’яга інших справ накоїти.

За кілька днів після історії з шифером Аль-Капоне викрав металеву пічку, «двоє металевих дверцят та алюмінієвий бідон ємністю 30 літрів». А потім і в усі тяжкі пустився – із травичкою зв’язався. Погребищенський растаман попався біля продуктового магазину із поліетиленовим пакетом BMW, а там – «особливо небезпечний наркотичний засіб каннабіс масою 145,51 г». Стільки марихуани… Ну правильно, десь бідон і шифер вже спихнув та й затарився «чарівним зіллям». Яка різностороння особистість – там залізяки, там наркотики, там… порно. Так-так, спочатку було порно.

Відео дня

Але його він не крав, не купував і навіть не брав участі у зйомках. Багатогранний крадій знайшов три диски із пікантним відео у вагоні потяга «Козятин-Погребище». Втім, надивившись вдосталь тієї екзотики, через кілька місяців продав кожен зі своїх скарбів за двадцятку. Товар пішов на ура, тож, окрім диску «Брудна Санта», продав ще й «Клер» та «Клеопатру».

А ще, між наркотиками і порно, місце мала нічна крадіжка з хліва чорно-білої телиці вартістю 11 тисяч гривень. Що в чоловіка в голові робиться – хіба зрозумієш?

За всі згадані неподобства, які скоїв 12-кратний злодій, у сумі він відсидить чотири роки.

Мораль: щоб не здаватися придурком у світі злочинців, оберіть собі вузьку спеціалізацію.

Вирок у судовому реєстрі http://goo.gl/s921qK

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up