Чотири екіпажі поліції заспокоювали п'яного водія та його родичів

Чотири екіпажі поліції заспокоювали п'яного водія та його родичів

У Вінниці п'яний керманич тікав від поліції, влаштував бійку та викликав на підмогу родичів. У результаті чоловікові доведеться понести відповідальність за трьома статтями. Діям його родичів ще дають правову оцінку.

Стався інцидент вночі 4 січня.

Патрульні помітили, патрулюючи 1-й провулок Ботанічний, автомобіль Opel Combo, який порушив правила дорожнього руху. Водієві було подано сигнал про зупинку, але він її проігнорував та почав тікати. Спочатку тікав на авто, потім - на своїх двох.

— Охоронці порядку наздогнали його та одягнули на чоловіка кайданки. При затриманні правопорушник чинив опір працівникам поліції. На місце події прибули його близькі та родичі, які всіляко перешкоджали діяльності поліцейських та вчинили бійку. На допомогу патрульним прибули ще 3 екіпажі поліції. Під час конфлікту двоє інспекторів отримали тілесні ушкодження. Водій-порушник мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні доставили його до медичного закладу для освідування. Результат виявився позитивним – 0,58 проміле, — пише у фейсбук Патрульна поліція Вінницької області.

Відео дня

Інспектори склали на чоловіка адмінматеріали за трьома статтями:

130 - керування транспортним засобом у стані сп’яніння,

122-2 - незупинка на вимогу поліцейських,

126 - оскільки керманич не мав при собі жодних документів.

Триває розслідування. Слідство дасть остаточну правову оцінку діям правопорушника і його родичів.

Пізніше водій зв’язався з нашим журналістом і прокоментував ситуацію, яка з ним склалася. 

Чоловік на ім’я Олександр сказав, що був тверезий, а патрульні до нього причепилися просто так. За його словами, поліцейські побили його самого та його бабусю, якій майже 80 років.

— Патрульні не представилися, не назвали причину зупинки, — каже він. — Забігли до мене на подвір’я та почали мене бити. Били та душили навіть коли я вже був у наручниках. Моя дружина та бабуся відтягали від мене їх, за що їх «задули» газовим балончиком. Бабуся вся у синцях, побої зняли у лікарні. Я сам був у такому стані, що постійно втрачав свідомість, а поліцейські, і навіть лікарі у наркодиспансері відмовлялися викликати «швидку».

Олександр підозрює, що результати освідування на алкотестері у лікарні сфальсифікували. Каже, що йому могли щось «влити», коли він «лежав на сходинках без свідомості».

— Написали заяву про перевищення службових обов’язків патрульними до прокуратури, — говорить він. — У нас є багато свідків протиправних дій з їхнього боку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Жора

    "Патрульні помітили, патрулюючи 1-й провулок Ботанічний"

    )))))

    1 ПЕРЕУЛОК Ботан. это 10 метров от мусарни)

    Скорей всего чувак  поставил машину возле ворот своего дома, а в доме как раз  родственники праздновали) , ну как обычно  ему тоже как хозяину налили 100 гр.

    Все это видели с  обл ГАИ, так как все рядом.  Дальше как обычно стали пасти чувака, ведь они прекрасно знали что чувак будет ставить машину во двор дома.

    И как только  чувак завел машину, мусора его повязали )))))



    ха аха аха аха аха  и еще раз ха )))))))

    Юра reply Жора

    через 2 години 0,58 проміле (в 3 рази вище норми), це 100 гр. випив?
  • Next

    За керування транспортним засобом у стані сп’яніння, потрібно позбавляти водійського посвідчення хоча-б на три роки на перший раз, лише тоді можливо настане порядок .
  • Юрий Бондарук

    я ще розумію, коли б він тікав на спортивній 5 ти літровій  ФЕРАРІ, а тікати на "комбо"))) шумаХЕР йо майо)))
  • Пупкин Вася

    Быдло .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up