На довічно у тюрму: засудили 24-річного чоловіка за убивство з особливою жорстокістю

На довічно у тюрму: засудили 24-річного чоловіка за убивство з особливою жорстокістю
Убивство у Піщанці найжорстокіше в області за останні роки
  • За умисне убивство з особливою жорстокістю засуджено двох жителів області.
  • Довічне позбавлення волі отримав 24-річний молодик, а його 19-річного спільника відправили за ґрати на 15 років.
  • Вирізати серце з грудей, що зробили засуджені, таке навіть уявити важко, але вони зробили це.

Про вирок суду повідомила прес-служба обласної прокуратури. Засуджений на довічне відбуття покарання за ґратами 24-річний чоловік з Піщанки, а його спільник з села Миколаївка того ж району.

Трагедія сталася у червні 2018 року.

Як зазначено у повідомленні прокуратури, досудовим розслідуванням встановлено, що нині засуджені в один з вечорів червня 2018-го пиячили вдома в одного з них. У компанії був третій чоловік, який став жертвою жорстоких знущань. За чаркуванням виник скандал.

Відео дня

Двоє побили одного. Цього їм виявилося замало. Вони його роздягнули і перенесли в іншу кімнату. Там продовжили бити. Як зізналися слідчому, били ногами по голові й тулубу.  

Знущання продовжили тим, що залили в нього пляшечку одеколону і пляшку столового оцту.

Далі  вигадали ще одну «розвагу» — кидали медичним шприцом у прив’язаного чоловіка. Робили це так, аби шприц застрягав у тілі.

А ось ще одна цитата з повідомлення прокуратури:

—З допомогою підручних засобів обвинувачені продовжили жорстоке знущання над потерпілим, доки той не знепритомнів.

Найстрашніше вчинили в кінці катування. Про таке навіть писати жахливо. Цитуємо з інформації прокурорів:

—Зловмисники ножем розрізали живіт і груди потерпілому, вирізали серце та печінку, — читаємо у повідомленні.

У прокуратурі нагадують, що на час вчинення злочину молодший обвинувачений був неповнолітнім.

Злочин кваліфіковано як навмисне убивство з особливою жорстокістю.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Наталия Маракулина

    А, зачем содержать его пожизненно??? Писали, что один заключенный обходится налогоплательщика около 4000 гривень, в два раза больше пенсии, всю жизнь работавших пенсионеров!!! 😠😠😠👎👎👎
  • Алена Белоконь

    Бля..ь
  • Татьяна Мовчан

    Разве это люди? Это монстры, которых нужно истреблять.
  • Тамара Скрынник Гулай

    Содержати їх  та годувати в тюрмі за кошти людей. Шкода ,що смертну кару не ввели.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up