Зібрати «пакунок малюка» відтепер можна в мережі сумерперкетів «ГРОШ» (Новини компаній)

Зібрати «пакунок малюка» відтепер можна в мережі сумерперкетів «ГРОШ» (Новини компаній)

Сім’ї, які після народження дитини отримали грошову компенсацію від держави на самостійний збір бебі-боксів, зможуть придбати усе необхідне у наших супермаркетах.

З вересня минулого року Мінсоцполітики розпочало реалізацію пілотного проекту з монетизації «пакунка малюка». А від початку цього року вже понад 16 тисяч українських родин з новонародженими дітьми встигли отримати таку допомогу у натуральній формі, себто у вигляді бебі-боксів, а понад 30 тисяч сімей — грошову компенсацією у розмірі п’яти тисяч гривень.

Останній варіант, як правило, батьки використовують, коли у закладі охорони здоров’я немає «пакунків малюка», або дитина народилася не в пологовому будинку, або навіть не в Україні. У такому разі отримати гарантований державою бебі-бокс можна за місцем проживання або перебування батьків. Для цього потрібно впродовж 30 календарних днів від народження малюка подати відповідну заяву до органів місцевого соцзахисту.

Якщо зробити цього з якихось причин не вдається, то можна звернутися до тієї ж інстанції для отримання грошової компенсації від держави. Після схвалення такого прохання, на соціальну картку батьків надійдуть кошти, які вони можуть використати на придбання дитячих товарів. Зробити це можна у закладах торгівлі, які приєдналися до реалізації пілотного проекту Міністерства соціальної політики. Одними з таких у нашому місті є мережа супермаркетів «ГРОШ».

— Ми піклуємось про наших покупців і хочемо зробити їх покупки якомога зручнішими у рамках даного проекту, — розповідають в адміністрації «ГРОШ». — У наших супермаркетах батьки завжди знайдуть усе необхідне для своїх дітей. А в разі необхідності, наші працівники пояснять їм, як правильно користуватися карткою проекту «Пакунок малюка».

Деяким батькам зручніше самостійно обирати речі першої необхідності для своїх дітей. Наприклад, через те, що дитина має алергію на передбачені у бебі-боксі засоби гігієни, або коли не потрібен одяг для немовляти, тому що в родині є діти з маленькою різницею у віці. Вибрати одяг, засоби гігієни, іграшки та інші товари, які потрібні саме вашій дитині, ви завжди зможете у мережі супермаркетів «ГРОШ»

Скористатись соціальною карткою для придбання дитячих товарів у Вінниці можна за адресами: вулиця Чехова, 23 (каса №7), вулиця 600-річчя (каса №14) та проспект Юності, 22 (каса №5).

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up