Завтра у Вінниці відкриваються речові ринки. Що потрібно знати?

Завтра у Вінниці відкриваються речові ринки. Що потрібно знати?
  • Вчора, 14 травня, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення щодо роботи у Вінниці ринків в частині торгівлі промисловою групою товарів.

З суботи,16 травня, відновлюється робота промислових ринків. Згідно із рішенням комісії адміністрації ринків та підприємці мають слідкувати за тим, щоб на території ринків працівники та покупці обов’язково використовували засоби індивідуального захисту та проходили безконтактний температурний скринінг. Про це повідомляє вінницька мерія.

«На ринок не повинні заходи люди, у яких температура тіла понад 37,20С, а також з ознаками респіраторних захворювань. На кожному вході на територію ринку мають бути диспенсери з антисептиком», — зазначають у відомстві.

Одночасно на 10 метрів квадратних торгівельної площі ринку не повинно бути більше одного покупця.

Відео дня

Відстань між робочими місцями продавців має складати не менше трьох метрів. А соціальна дистанція між відвідувачами – не менше 1,5 метра.

Місця торгівлі повинні бути обладнанні захисними екранами між продавцями і покупцями із плівки або пластику. 

Кожні три години необхідно проводити дезінфекцію контактних поверхонь, прибирати та дезінфікувати території і приміщень, включаючи стаціонарні торгівельні місця - в кінці кожного робочого дня.

«Відповідальність за дотримання на території ринків Вінницької міської об’єднаної територіальної громади вимог Постанови Кабміну № 211 та Головного державного санітарного лікаря України щодо профілактики поширення СОVID-19 та оперативне усуненням порушень покладається на адміністрації ринків та ініціативну групу від підприємців, які здійснюють діяльність на території ринків», — йдеться у повідомленні.

Мобільні бригади Національної поліції, Держпродспоживслужби, «Муніципальна варта», адміністрації ринків та самих підприємців будуть контролювати ситуацію.

У рішенні комісії йдеться про те, що у разі погіршення епідемічної ситуації на території Вінницької міської ОТГ ринки міста будуть знову закриті. 

 

Читайте також:

Вінницькі базарники влаштували мітинг перед мерією. Що вимагали?

У Вінниці від коронавірусу помер священик Олексій Іродов 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Olha Pastushyn

    Как добираться до этих рынков? Когда на транспорте ездить разрешат?

    Ols Kat reply Olha Pastushyn

    А им пофиг
  • Джаспер Данлоп

    Всех заранее поздравляю и киньте номера палаток, хочу купить норм педали. Кроссовки, по вашему
  • Анастасия Очеретная

    Ols Kat reply Анастасия Очеретная

    чо там?
  • Анастасия Очеретная

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up