«Вінницяхліб» змінює упаковку для більшої зручності покупців (Прес-служба ВП «Вінницяхліб»)

Цієї весни легендарна торгова марка «Вінницяхліб» видозмінює свій логотип та дизайн упаковки продукції. На цей крок виробник насамперед пішов для того, щоб спростити покупцям пошук конкретного виробу в магазинах. 

«Вінницяхліб» змінює упаковку для більшої зручності покупців (Прес-служба ВП «Вінницяхліб»)

«Сьогодні на хлібних поличках може розміщуватись до 15 найменувань хлібобулочної продукції лише торгової марки «Вінницяхліб», – пояснює комерційний директор ПАТ  «Концерн Хлібпром» Ігор Юдін. – Це по кілька позицій кожного виду виробів. Тому ми впровадили дворівневу кольорову схему – присвоїли вже типові кольори певним видам продукції та окремо – для кожної назви». 


Так, житньо-пшеничні види продукції в подальшому вбиратимуть в упаковку зеленого кольору, батони – червоного, пшеничні хліби – синього, заварні хліби – коричневого і т.д. В межах видів різні продукти позначатимуться різним кольором назв. І додатково розміщуватимуть написи на торці упаковки. 


Вінничани та мешканці області вже мали змогу побачити зміни на прикладі таких виробів, як: «Бородінський», «Житній Новий», «Вінницький Заварний с сиром та цибулею» та «Батон Міський». 


До зміни дизайну в компанії підійшли ґрунтовно і водночас видозмінили логотип компанії.

 

«Ми прибрали з логотипу зайві елементи, які ускладнювали пошук торгової марки та сприйняття логотипу, – коментує Ігор Юдін, – і додали його шрифту ретротональності. Адже фірмове зображення транслює нашим споживачам ким ми є, а вінтажний стиль 60-тих  якнайкраще свідчить про десятки років досвіду, про історію виробництва, що налічує кілька поколінь. Це особливо важливо у комунікації з молоддю, яка щодня зустрічає у магазинах продукцію все більшої кількості виробників».


Проте новий логотип, за словами розробників, не втратив впізнаваного фірмового кольору, який  впродовж багатьох років вже асоціюється у наших співвітчизників з високою якістю хліба та традиціями натурального виробництва. Бо політика виробництва «Вінницяхліб» залишається незмінною – це корисна продукція щоденного вжитку, з натуральних інгредієнтів, та вироби на заквасках.


Свої враження та пропозиції виробник просить споживачів залишати за номером безкоштовної гарячої лінії компанії – 0 800 508 900. 

0
0
0
0
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Вінниці за сьогодні

00:02 «Я дивний барабанщик». VINNYTSIA JAZZFEST розпочався ударним соло play_circle_filled photo_camera 20:12 Як українці знатимуть про про безпеку та ефективність ліків? 18:50 Опалювальний сезон під загрозою? Тепловики запевняють, що впораються photo_camera 18:33 «Я думала, що це кінець»: три історії людей, які живуть на гемодіалізі play_circle_filled photo_camera Від читача 20:37 Дитячі must have 25 Форуму Видавців від українських авторів 17:59 Бізнес -форум у Вінниці: Кадрова проблема - які рішення для роботодавця 16:58 Дев'ять годин без світла. Де у п'ятницю застосують планові відключення? 16:23 Анонси спортивного тижня: шахи, самбо, дзюдо, баскетбол 16:20 На Вінниччині у ставку сплив потопельник. Справу передали поліції 16:00 Вбивство на окружній. Чоловік перерізав горло дружині й там залишив тіло photo_camera 15:40 Вінницький таксист зняв номер у готелі для 13-річного хлопчика. Чим закінчилося? 15:17 Артеріальна гіпертензія- «тихий вбивця». Критерії вибору тонометра (Новини компаній) 14:58 Чи встановлять у школах шафи-локери? Відповідь вінницької мерії 13:53 Синоптик розповів, яка буде погода взимку в Україні 13:10 У Вінниці водій Volkswagen збив школяра. На місце виїхав слідчий (ОНОВЛЕНО) photo_camera 12:57 Ремонт Центру матері та дитини: до листопада обіцяють утеплити фасад 12:02 Велопрокат за ціною проїзду в транспорті скоро буде у Вінниці. Подробиці проекту 12:01 Міні-трактор – ваша вдала інвестиція (Новини компаній Automoto.ua) 11:59 На світанку з квартири на п’ятому поверсі випала 36-річна вінничанка 11:22 «У годину пік катаюсь безкоштовно». Вінничани про громадський транспорт без кондукторів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up