У середньому по 150 доларів: українці скуповують валюту через інтернет

У середньому по 150 доларів: українці скуповують валюту через інтернет

Клієнти українських банків почали активно користуватися послугою онлайн-покупки валюти вже в перший день дії валютної лібералізації.

У четвер, 7 лютого 2019 року, в Україні вступив в силу закон "Про валюті і валютні операції". Відтепер людям надається можливість проводити операції по онлайн-купівлі іноземної валюти та банківських металів на суму до 150 тис. грн. Онлайн-купівля валюти через інтернет-банкінг і мобільні додатки доступна громадянам в режимі 24/7.

Зокрема, у цей же день ПриватБанк продав через інтернет-додаток Приват24 майже 1,5 млн дол., купив - більш 402 мільйонів доларів. Крім того, ПриватБанк продав онлайн понад 245 тисяч євро, купив - 131 тисяч євро.

Один із засновників Monobank Олег Горохівський повідомив в соцмережі, що клієнти банку за 7 лютого придбали майже 1 млн дол.

Відео дня

— За день продали клієнтам більше 900 тисяч доларів, відкрили 6 тисяч валютних карт і залишки на валютних картах збільшилися на 750 тисяч доларів в еквіваленті, — зазначив він.

 Укрсиббанк за неповний день продав понад 1 млн доларів.

— Разом за сьогодні на 18:00 продали 1,1 млн дол. І 228 тис. євро. Середня сума покупки 548 дол., Середня сума продажу - 147 доларів, — заявили в банку.

За даними Gidulyan Company, поки тільки 7 банків в Україні пропонують послугу онлайн-покупки валюти. Середній чек покупки долара коливається в межах 110-160 доларів.

Джерело: сайт "МінПром".

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up