«ТОРОС ВОРОТА». Чесні ціни та турбота про кожного клієнта (Новини компаній)

«ТОРОС ВОРОТА». Чесні ціни та турбота про кожного клієнта (Новини компаній)
  • Те, що зробили фахівці компанії «ТОРОС ВОРОТА» дасть справжні відчуття комфорту та захищенності, запевняють у компанії
  • А якість подальшої роботи воріт, шлагбаумів, ролетів та автоматики вінничанам гарантують 10-річний досвід професіоналів цієї компанії
  • Замовлення оптом чи дрібна покупка — неважливо. Тут поважають всіх клієнтів

Відкритий діалог про товар та послуги, надійна продукція від перевірених постачальників та швидкий монтаж. Якщо ви шукаєте це все в одній компанії, то ця стаття саме для вас.


Досвід


Компанія «ТОРОС ВОРОТА» працює у вінницькому регіоні понад 10 років. За минулий рік їх послугами скористалися більше 480 клієнтів. Люди купували у фірми шлагбауми, ворота для домівок і гаражів, ролетні системи. Тим, хто це вже має, фахівці «ТОРОС ВОРОТА» підібрали якісну та недорогу автоматику. Це зручний та оптимальний вибір для вимогливих господарів. 


А тим, хто бажає не тільки захисту, але й підкреслити своє відчуття стилю фірма запропонувала ковані ворота від місцевих майстрів-ковалів. Ще є алюмінієві ворота заводського виробництва з заповненням на смак замовника.

 

— Наша команда не просто вирішує проблеми з нестачею комфорту та відчуття захищенності в домівках людей. Ми даємо клієнтам новітні технології, що полегшують життя. І все це в якісних воротах, шлагбаумах, ролетах та інших наших товарів від перевірених виробників, — каже керівник компанії Олег Рябов.

 


Якісна продукція


Товари, що продає компанія «ТОРОС ВОРОТА» — це продукція фірм, що перевірена на власному досвіді. Ворота та ролети закуповує у партнера з Мінську (Білорусь) — торгової марки «Алютех». Продукція білоруської торгової марки має високий рівень довіри серед українців, гарний естетичний вид та інтуїтивні системи керування. 


Фахівці «ТОРОС ВОРОТА» використовують автоматичні системи для гаражних та секційних воріт, шлагбауми від торгової марки An-motors та італійської фірми Comunello. Вони надають широкий вибір як за ціною, так і за функціоналом. Уся їх продукція дарує своєму власнику задоволення від використання. Та має тривалий строк експлуатації, більший ніж заявлено постачальником.

 


Гарантія від виробника —  до 3 років в залежності від товару. А фірма «ТОРОС ВОРОТА» навіть після закінчення гарантійного терміну від виробника, надає сервісне обслуговування.


Сервіс


Швидко і якісно. З моменту, коли клієнт тільки приходить на консультацію до спеціалістів «ТОРОС ВОРОТА» до того як товар вже стоїть на охороні вашого майна, проходить лише 7-10 днів. На монтаж воріт робітники витрачають 4-5 годин. Шлагбаум, ролети та автоматику під ключ — ще швидше.

 

— Нашим пріоритетом є максимальна відкритість, — розповідає маркетолог компанії Олександра Римар. — Неважливо від розміру замовлення, до кожного клієнта ми ставимося з довірою та розумінням. Навіть після продажу товару, ми піклуємося про клієнтів, пропонуємо консультації з професійних питань та технічну підтримку. 


Ціна


«Прозорий діалог з клієнтом». З таким девізом працює команда «ТОРОС ВОРОТА». Спеціалісти прислухаються до ваших побажань та відкрито розказують про асортимент продукції.

 

— У нас є жорстке правило — для кожного клієнта має бути гнучкий та індивідуальний підхід. Ми поважаєм всіх клієнтів, — додає керівник компанії Олег Рябов.


Так коротко, що отримують наші клієнти?

  • Відкритий діалог щодо вибору воріт чи іншої нашої продукції.
  • Товар, що виготовляють іноземні та вінницькі партнери із багаторічним стажем. Швидкий монтаж, який виконають професіонали.
  • Індивідуальна ціна та приємні бонуси.
  • Після гарантійне обслуговування та консультації.

 

Це все і є «ТОРОС ВОРОТА».
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up