Шукають працівників: «Fujikura» та «Dеlphi» відкривають заводи на Вінниччині

Шукають працівників: «Fujikura» та «Dеlphi» відкривають заводи на Вінниччині

На Вінниччині в цьому році розпочнуть роботу два нових потужних підприємства. Працівникам обіцяють гідну зарплату. В минулому році відкрили завод «Fujikura» в Молдові. Нещодавно працівники влаштували «забастовку».

«На базі потужностей «45-го експериментального механічного заводу» розпочне роботу Державне підприємство «Електричні системи». Сьогодні компанія через центр зайнятості розпочинає набір працівників, попередньо – близько 500 осіб. Повна потужність становитиме 2,5 тисячі робочих місць. З 10 вересня планується запуск роботи підприємства, - зазначив директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко.

За його словами, зараз чекають остаточного рішення з Японії по компанії «Fujikura».

- На першому етапі роботи підприємство із вересня-жовтня розпочне виробництво у місті Немирів із паралельним будівництвом заводу у Вінниці. Повна потужність підприємства прогнозується близько 2,5 тисячі осіб. У Немирові ж передбачається зайнятість 700 працівників з їх одночасним навчанням, - розказує Мережко.

Відео дня

Для працівників мінімальна заробітна плата очікується на рівні 7 100 гривень, найбільш низькооплачувана – близько 5 600 гривень.

Нагадаємо, що Японська компанії Fujikura Automotive Ukraine Lviv розширяє підприємства.

Як виглядає виробництво у Львові, дивіться на відео:

В Вінниці пропонують роботу на посадах операторів.  Півтора тисячам працівників обіцяють гідну зарплату після стажування.

Варто зазначити, що рік тому завод «Fujikura» відкрили в Молдові. Працівникам обіцяли також гідну зарплату. А два тижні тому працівники влаштували акцію під воротами підприємства через невиплачені зарплати.

Про це докладніше дивіться в сюжеті:

 

Також, Держaвне Підприємство «Електричні Системи» у співпрaці з компaнією DELPHI реaлізовує спільний проект з виробництвa aвтомобільних джгутів для європейських заводів. Вже в липні нове підприємство відкривається в Вінниці нa потужностях ДП «45-го експериментaльного мехaнічного зaводу».  В перший місяць нa підприємство плaнується прaцевлaштувaти 230 прaцівників, у листопaді 2017 року зaгaльнa кількість прaцюючих мaє стaновити 500 осіб, в перспективі їх плaнується збільшити до 2 тисяч. Завод набирає прaцівників різних професій, a нaйзaтребувaнішими є в’язaльники схемних джгутів, кaбелів тa шнурів.

Якщо вас зацікавили посади, звертайтесь до центрів зайнятості за місцем проживанням.

Довідка:

  • «Fujikura Automotive Ukraine» - японська компанія, яка виробляє електрообладнання, телекомунікаційні системи та автомобільні компоненти.
  • «Dеlphi» – міжнaроднa компaнія з виробництвa aвтокомплектуючих

 


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Denis Zachet

    Был на собеседовании с компанией Fujikura в центре занятости г.Винницы 19.12.17

    Вот что мне предложили:

    1.Переезд в г.Львов от 1 до 3 месяцев.

    2.Оформление официал. в г.Львов, сразу по прибытию.

    3.Проживание в "Хостел" в комнате от 4 человек, за счет компании.

    (питание за свой счет)

    4.Обучение+работа 1-3 месяца з/п .3200гр

    5.Возвращение домой в г.Винница и работа в г.Немиров з/п.3200

    6.Процедура начисления и выдачи конвертов с деньгами, за выполнение нормы и перевыполнение нормы, обговаривается с прямым руководителем после испытательного срока.

    ...мне ясно дали понять, люди с опытом работы в компанию Fujikura, на данный момент ненужны.
  • українка

    "Укроборона" жжет)
  • Задунайский Торонтуй

    А теперь давай еще и третий раз напишем про это.

    Olga Bobrus reply Задунайский Торонтуй

    Шановний Торонтуй Задунайський, цю статтю ми виклали тому, що в читачів виникло багато питань стосовно публікації про завод "Делфі". Люди запитували, чи завод «Fujikura» та завод DELPHІ

    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Groshi/dvi-tisyachi-pratsivnikiv-po-7-tisyach-zarplati-u-vinnitsi-vidkrivayut-10620467.html -  це одне й те саме підприємство.

    українка reply Olga Bobrus

    Хм. хм

    Задунайский Торонтуй reply Olga Bobrus

    Наверное, логичнее было бы статью поправить, добавить абзац. Чем распылять внимание к теме однотипными статьями?

    И без того лицо сайта похоже на винигрет).

    Olga Bobrus reply Задунайский Торонтуй

    Володимир Мережко розказав останні новини, як просуваються справи на виробництвах. Це було лише сьогодні, 3 липня.

    Наших читачів цікавить питання пошуку роботи.

    Це видно з кількості переглядів.

    Тож вибачайте, якщо особисто Вам не вгодили)

    Задунайский Торонтуй reply Olga Bobrus

    Ну, если народ требует, тогда другое дело. Кстати, а Володимир Мережко не поведал почему завод Маяк не привлекли к этому делу? Все уже построено, как жгутов этих вязать им рассказывать не надо. Полмира ими завалить могли бы.

    українка reply Задунайский Торонтуй

    Наші лише валити й вміють. немає щоб відновити або відкрити.

    Игорь reply Задунайский Торонтуй

    А шо, те кому рассказывать не надо как жгуты производить, до сих пор сидят около 17-го цеха и ждут, когда у них спросят. Там уже никого нет , многие умерли,  не дождались японцев...

    українка reply Игорь

    молодь їде за кордон на заробітки. ганьба.

    Задунайский Торонтуй reply Игорь

    Подозреваю, что так оно и есть...

    А какой завод был. Но - классика советской экономической модели. Полное отсутствие рыночной гибкости его сгубило. Но, считаю, шанс у них был...

    українка reply Задунайский Торонтуй

    пам'ятаю, як на заводі працювали навіть школярі. учнів забирали зі школи. це називалось упк, здається. платили, правда, копійки.

    Задунайский Торонтуй reply українка

    Да, 32-й цех раздавал направо и налево работу по сборке звонков "соната",  "наседок", БП для паяльников.

    Рук не хватало.

    Игорь reply Задунайский Торонтуй

    Думаю, не было у них шанса. Их сгубила руководящая и направляющая...

    Сергей Сторожук reply Игорь

    А зараз догубить шоколадна.........
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up