Сезон—2017. Де в Вінниці було вигідніше купувати фрукти і овочі в липні

Сезон—2017. Де в Вінниці було вигідніше купувати фрукти і овочі в липні
  • На ринках і в магазинах міста в розпал літа не бракувало овочів і фруктів — адже самий для них сезон. Ми переписали ціни в семи торгових точках — на чотирьох ринках і в трьох супермаркетах.
  • В кінці серпня перевіримо, як вони зміняться. Звичайно, в перелік фруктів і ягід доведеться внести корективи — для малини, наприклад, серпень вже не сезон. Зате виноград з'явиться.
  • Де найвигідніше купувати найбільш доступні саме влітку овочі та фрукти? Де краще асортимент і якість обслуговування?
  • Знайдете відповіді на ці питання в ілюстраціях даних, які ми зібрали

Привокзальний ринок

Адреса: вулиця Привокзальна  (біля залізничного вокзалу)

Асортимент :  Вибір широкий, присутні всі основні позиції товарів сільськогосподарського виробництва, є можливість знайти домашні фрукти та овочі. Людей та продавців багато, тому на ринку не проштовхнутись, особливо у вихідні дні.

Відео дня


Супермаркет «Фуршет»

Адреса : вулиця Євгена Пікуса (колишня Папаніна), 1а

Асортимент : Вибір в магазині невеликий. Коли ми переписували ціни, не було малини, чорниці, кабачків, кукурудзи, цвітної капусти і печериць. Зате комфортні умови вибору та часто проводяться акції по зниженню цін.

 

 



Центральний ринок

Адреса : проспект Коцюбинського, 13

Асортимент : Якщо порівнювати з іншими ринками,то вибір тут найменший. Проте всі сезонні фрукти та овочі знайти можна. Ціни тут трішки вищі, ніж на Привокзальному. Саме овочі та фрукті вінничани купують тут не дуже часто.


Супермаркет «Еко—маркет»

Адреса : проспект Коцюбинського, 70

Асортимент :  В «Еко—маркеті» широкий вибір фруктів та овочів. Особливістю цього магазину є різка контрастність цін. Тут ви можете знайти як занадто високу, так і найвигіднішу ціну в місті. Часто проводяться акції.

 

 


Оптовий ринок

Адреса : вулиця Привокзальна, 3

Асортимент :  Вибір найширший, що ви можете знайти у Вінниці. Незважаючи на назву ринку, купувати в роздріб там теж можна.Значний мінус в тому,що людей та продавців занадто багато, тому про зручність доведеться забути.


Супермаркет «Сільпо»

Адреса : вулиця Гагаріна 2

Асортимент : Занадто маленький вибір фруктів, але овочів достатньо. Цей супермаркет відрізняється зручністю, адже кожен покупець може сам набрати необхідну кількість фруктів або овочів, зважити їх. Таким чином вас точно ніхто не обдурить.

 

Ринок «УРОЖАЙ»

Адреса : вулиця Пирогова 49

Асортимент :  Загалом,ціни на «Урожаї» вищі, ніж на всіх інших ринках. Але тут найкомфортніші умови : людей небагато, товар свіжий та охайно розставлений, у кожногго продавця свій повоцінний прилавок. Та й знайти можна все необхідне.

 

Автор : Марина ВОЛОШИНА

Ця публікація створена в рамках стажування в редакції 20minut.ua учасників гуртка юних журналістів вінницького Палацу школярів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Vadim Makar

    Любі "карєспандєнти" , звертаюсь до вас, ви хоча-би бачили що продають на Привокзальному ринку? На вітрині зовсім інший товар, ніж у ящиках, кидають що попаде під руку, а потім ви вже не докажете їм, що купляли саме в них, на цьому ринку немає нормальних умов для товару, ті хто стоять під парасольками купляють товар поруч у тих хто щойно приїхав з Херсону, і продає в картонці в болоті під сонцем. За проплачену рекламу фуршета(чому саме фуршет?) і привокзального 5/5

    Vadim Makar reply Vadim Makar

    А про помилки в тексті я просто мовчу
  • Глобазоид Афромарк

    А ще є ринок на Вишенці-там овочі-фрукти в два рази дорожче ніж на Привокзальному.

    Людмила Турлюк reply Глобазоид Афромарк

    Не правда!

    Навпаки!

    Дорожчі!

    Глобазоид Афромарк reply Людмила Турлюк

    а я що кажу?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up