МАУ підняли ціни на білети. У соцмережах вінничани назвали здорожчання жлобовірусом

МАУ підняли ціни на білети. У соцмережах вінничани назвали здорожчання жлобовірусом
  • Ціни на авіаквитки МАУ стрімко виросли. Компанія стверджує, що вони формуються автоматично, залежно від попиту.
  • Про цю ситуацію у фейсбук написали кілька вінничан. І вони обурені таким розвитком подій.

Андрій Рибачок пише, що компанія МАУ просить додатково вісім тисяч гривень з кожного за квиток з Грузії. Чоловік додає, що інша компанія такого не зробила.

«Хтось бачив ціни на МАУ, щоб повернутися звідкілясь до 16/03 включно? Але потрібно зазначити, що Скайап, переніс нашим виліт на 16/03 з 19/03 з Грузії до України без проблем і без доплат, а от в МАУ запросили по +8000 гривень з кожного (квитки купувалися і в тій і в тій компанії, мова йде про відповідних пасажирів кожної з них)», — йдеться у повідомленні.

Вінничанин додає, що на політику компанії українське консульство не може вплинути. 

Відео дня

Також про ситуацію написав журналіст Вадим Павлов. 

«Це «бізнес». Або все, що вам потрібно знати про МАУ. Fly UIA прислали мені з ранку лист, як постійному клієнтові, з фразою «В цей тяжкий для всіх час авіакомпанія МАУ намагатиметься надавати максимальне сприяння співвітчизникам у поверненні додому». По факту. Вартість квитків з вильотом на завтра виросла в рази. Це не короновірус. Це жлобовірус», — пише у фейсбук Павлов.

Він вказує нові ціни на квитка в один бік:

  • Женева-Київ — 37 415 гривень,
  • Таллінн-Київ — 16 800 гривень,
  • Лондон-Київ — 24 251 гривня,
  • Копенгаген-Київ — 18 474 гривні,
  • Мюнхен-Київ — 19 861 гривня,
  • Берлін-Київ — 16 236 гривень,
  • Тбілісі-Київ — 8 586 гривень,
  • Відень-Київ — 14 154 гривні,
  • Париж-Київ — 21 938 гривень.

Як пише видання «Суспільне», у МАУ стверджують, що не формують вартість квитків «у ручному режимі» та зазначають, що на ціну впливає інтенсивність продажів, попит на період часу тощо. 

До речі, хоча Україна з 17 березня має закрити авіасполучення, на сайті авіакомпанії, як і раніше, відображаються ціни на найближчі дати.
 

Читайте також:

Які пункти пропуску закриють на Вінниччині через карантин і як тепер добиратись

Україна закрила залізничне сполучення з Польщею та Словаччиною

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв українців за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up