Коштовні подарунки із недорогих квітів (Новини компаній)

Коштовні подарунки із недорогих квітів (Новини компаній)

Коханій людині, друзям, близьким та рідним завжди хочеться подарувати з приводу урочистої події букет із найкрасивіших квітів. Але не завжди ціна такого букета є головною. Професійні флористи допоможуть вам підібрати рослинні композиції, які в повній мірі висловлять ваші почуття та емоції, а також допоможуть зекономити кошти.

Поради з вибору недорогих букетів

Головними критеріями вибору квіткових композицій є:

  • свіжість рослин — не тільки головки квітів, а також їх листя та навіть стебель повинні бути яскравими, соковитими, нібито тільки зрізаними;
  • гармонія кольорів — ваш букет не повинен нагадувати світлофор, наприклад, ніжно-рожевий може плавно перетікати в кремовий, сонячний жовтий або білий, перемежаючись з насиченим зеленим;
  • сполучуваність рослин — за законами флористики головним принципом поєднання різних квітів в одному букеті є їх сумісність і позитивний вплив одне на одного, коли вони знаходяться у спільному водному середовищі у вазі.

Якщо всі ці правила виконані, ваш букет вже буде виглядати красиво, а щоб він справляв враження коштовного презенту і коштував при цьому недорого:

  • вибирайте об’ємні кущові квіти, які нададуть пишності;
  • зробіть акцент на шикарній троянді, навколо якої гармонійно розташуються невеликі квіточки;
  • зверніть увагу на використання в композиції різноманітних каркасів, що візуально зробіть її більш об’ємною;
  • відмовтесь від екзотичних рослин, надайте превагу сезонним квітам;
  • замовляйте букети завчасно (як правило, термінові закази коштують дорожче).

Де можна заказати квіти недорого?

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких оригінальним букетом, а себе — привабливою ціною, зверніться до нашого інтернет-магазину STUDIO Flores. Наші фахівці флористи запропонують вам дивовижні, ексклюзивні та недорогі композиції з:

  • жовтих троянд, тюльпанів та бузкових гіацинтів, які дарують радість та натхнення;
  • гортензії, яка красномовно висловить ваші почуття;
  • клематіса, гвоздик та троянд, що принесуть весняний настрій;
  • жовто-блакитних ірисів та тюльпанів та багато іншого.

Ви можете оформити доставку квітів недорого за будь якою адресою. Здійснюється доставка букетів тільки по Києву. Наші кур’єри оперативно та вчасно донесуть ваш яскравий подарунок у будь-який район столиці.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up