Конкурс бізнес-планів: підприємці-стартапи можуть виграти 300 тисяч гривень

Конкурс бізнес-планів: підприємці-стартапи можуть виграти 300 тисяч гривень

У конкурсі бізнес-планів з вінницького обласного бюджету підприємці можуть отримати до 50 тисяч гривень. В рамках даної Програми передбачено 1,5 мільйонів гривень для надання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами.

Конкурс стартапів для підприємців-початківців проводиться в рамках Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017 рік.

Програма передбачає 1,5 мільйонів гривень для надання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими на реалізацію інвестиційних проектів суб’єктами малого і середнього підприємництва, та 300 тисяч гривень для фінансової підтримки бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи).

Конкурс все стартував та проводиться у декілька етапів:

Відео дня
  • оголошення конкурсу, прийом онлайн-заявок учасників з 2 по 22 жовтня 2017 року;
  •  підготовка та подача бізнес-планів учасників для участі у конкурсі з 23 жовтня – 12 листопада 2017 року;
  • розгляд та оцінка бізнес-планів конкурсною комісією з 13 до 26 листопада 2017 року.

Хто може взяти участь в конкурсі?

У конкурсі можуть брати участь фізичні особи-підприємці та юридичні особи, які зареєстровані та здійснюють підприємницьку діяльність у Вінницькій області не більше двох років (з 1 жовтня 2015 року). Вони мають запропонувати бізнес-плани, які передбачають створення нових напрямків або розширення вже існуючих видів діяльності (виробництв, послуг), спрямованих на реалізацію економічної ініціативи у сфері малого та середнього бізнесу, а також забезпечать створення нових робочих місць та досягнення економічного ефекту.

Варто зазначити, що для бажаючих взяти участь у конкурсі 31 жовтня та 3 листопада 2017 року Агенцією проводитимуться семінари-консультації з підготовки, написання та оформлення бізнес-планів.

Куди подавати документи?

Бізнесмени, бажаючі взяти участь у конкурсі стартапів, можуть подати документи в офіс Агенції регіонального розвитку за адресою м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7, кімн. 125. За більш детальною інформацією звертатись за тел. 0432 57-57-23, e-mail: [email protected]

Крім того, до 15 листопада 2017 року оголошено ІІІ етап конкурсного відбору на отримання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими на реалізацію інвестиційних проектів суб’єктами малого і середнього підприємництва. Компенсація надається в розмірі 100% облікової ставки НБУ, яка діяла на 1 січня поточного бюджетного року (14%). Проте сума компенсації не більше 100 тис. грн. одному суб’єкту підприємництва протягом одного року. 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up