Державна програма з відшкодування витрат на утеплення житла. ПриватБанк пропонує найвигідніші умови (Прес-служба ПриватБанку)

Державна програма з відшкодування витрат на утеплення житла. ПриватБанк пропонує найвигідніші умови (Прес-служба ПриватБанку)

Будь-який житель Вінниччини, кожне ОСББ/ЖБК нашого регіону може отримати грошову компенсацію за утеплення оселі, заміну котла чи вікна. Все це — в межах державної програми, партнером якої став ПриватБанк.

«Теплі кредити». Що це?


Це інструмент урядової програми з енергоефективності, яка передбачає часткову компенсацію витрат за утеплення житла. Запроваджена ж ПриватБанком технологія видачі «Теплих кредитів» дуже проста: оформити їх можна дистанційно, не звертаючись у відділення банку. Не потрібно збирати та надавати паперові документи і довідки.


Кількість виданих «Теплих кредитів» швидко зростає, адже при очевидних фінансових перевагах, кожен хоче скористатись програмою до того, як буде вичерпано ліміт фінансування цього проекту. Стати учасником програми можна тільки раз в рік.


Який відсоток компенсується?


Сума і ліміт відшкодування залежить від придбаного товару:

20% від суми кредиту (але не більше 12 тис. грн) на придбання котлів на альтернативних видах палива (негазових/неелектричних);
35% від суми кредиту (але не більше 14 тис. грн) на придбання матеріалів для індивідуального утеплення житла (вікна, матеріали для утеплення стін і т.д.)

Розмір відшкодування може бути збільшеним, якщо фізична особа отримує субсидію на оплату житлово-комунальних послуг.


Як скористатись програмою?


Все просто. Основний інструмент покупця — картка ПриватБанку. Нею він має розрахуватись за товар в магазині, через POS-термінал ПриватБанку, за допомогою сервісу «Оплата Частинами». Наступний крок — подати заявку на компенсацію. Для цього клієнту треба зайти у Приват24 — вибрати пункт «Оплата частинами», далі —опцію «Теплі кредити» та вказати наступні дані: адреса встановлення обладнання, чи є клієнт субсидіантом. І наостанок — прикріпити рахунок-фактуру.


Компенсацію держави банк на протязі 60 днів перераховує на карту клієнта, по якій була здійснена покупка та оформлена  «Оплата частинами».


Де можна отримати більше інформації?


У працівників будь-якого із відділень ПриватБанку або в торговій точці, яка виступає партнером. У відділеннях або на сайті ПриватБанку є список магазинів-партнерів програми. 


Для всіх бажаючих, безкоштовно - детальна інформація за  телефонним номером 3700.


Ліцензія НБУ: № 22 від 05.10.2011 р.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up