Бізнес у кризу: колишній боєць АТО відкрив сімейний кінотеатр

Бізнес у кризу: колишній боєць АТО відкрив сімейний кінотеатр

1. Одних криза зупиняє, інші бачать можливості для бізнесу. 2. Дмитро Ключев за 200 тисяч гривень відкрив сімейний кінотеатр «Дом». 3. За 200 гривень на годину в кінотеатрі на 15 місць компанія може подивитись на власній флешці весілля, гарний фільм, або провести презентацію.

Різними видами бізнесу Дмитро займається з 1991 року.  Від торгівлі на ринку до вантажних перевезень за кордон у 2008 році.  Потім було будівництво, Майдан, війна. Коли повернувся – з’явилась людина, яка запропонувала стати інвестором для нової справи.  Кіно чоловік полюбляє з 16 років за емоції, які можна пережити, спостерігаючи за героями.  Особливо на великому екрані та з гарним звуком. Так з’явилась ідея відкрити кінотеатр з сімейною назвою «Дом» на 15 місць біля торгового центру «Поділля-Сіті», на вулиці Зодчих, 6.   Втім, свою бізнес-модель знайшли не одразу.

- Планували запуститись як звичайний кінотеатр, але домовитися з дистриб’юторами фільмів не вдалося, маленькі аудиторії їм не цікаві. Щоб вийти в нуль та окупити дороге антипіратське обладнання, квиток в кіно мусить коштувати 400 гривень (сходити на сеанс в кінотеатр Коцюбинського в середньому обійдеться у 65 гривень — авт.), - каже Дмитро. -  Так ми почали просто здавати зал в оренду.

Відео дня

Кінотеатр працює для групових відвідувачів та робить ставку на оренді обладнання. І хоча у Вінниці такі послуги надають кінотеатри “Бродвей” та “Артинов”, Дмитро не вважає їх конкурентами. Каже, що у них різні цільові аудиторії. Оренда залу коштує від 200 до 250 гривень за годину, кожна наступна – дешевша.  За таку суму компанія з 15 людей може прийти зі своєю флешкою та подивитися на великому екрані та з гарним звуком  весілля, гарний фільм чи провести презентацію. В іншому залі працює антикафе. За 25 гривень на годину тут можна почитати книжку, пограти в шахи або ж орендувати залу за 180 гривень на годину і відсвяткувати день народження, або провести тренінг.

На відкриття  кінотеатру з двома кінозалами та кафе, за словами Дмитра, потрібно близько півмільйона гривень. У кінотеатру «Дом» поки що лише  двісті тисяч гривень інвестицій. Чоловік, який обіцяв на початку половину суми, вклав лише десять тисяч гривень. Решта суми – власні заощадження Дмитра та  позичені гроші.

- Ми зробили тільки один зал, але постарались зробити його максимально якісним, довго працювали над акустикою та якістю картинки. Можна зекономити на шторах, але якщо ми даватимемо погану картинку, то навіщо людям до нас йти, - каже Дмитро.

Відео в кінотеатрі показують в  Full HD якості. Також демонструють фільми у форматі активного 3D:  картинка будується перед глядачами, а не в голові. Власник пояснює, що такий ефект досягається за допомогою спеціальних  затворних окулярів, які коштують тисячу гривень. Після такого перегляду не болить голова.

У залі знаходиться 15 безкаркасних крісел, на яких можна влаштуватися в будь-якій зручній позі. Та Дмитро збирається пожертвувати їх кількістю, щоб дивитися кіно було ще комфортніше.

Прибутку поки що кінотеатр не отримує, а власник експериментує з новими ідеями. Та через брак інвестицій процес уповільнюється. Втім, Дмитро впевнений, що бізнес працює не завдяки грошам, а завдяки умілому організатору.

- Справа не в тому, де робити бізнес, та не в тому, який саме робити. Для бізнесу в  інтернеті, наприклад, гроші не потрібні. Потрібні люди, які вміють будувати системи, або швидко вчаться.  Шкода, що в одну голову все не влізе, доводиться шукати спеціалістів  з реклами,  маркетингу, - каже бізнесмен. – Та повинна бути людина, яка  знає, куди йде. Навіть, якщо оточуючі не розуміють. Якщо ви будете шукати можливість, ви будете її бачити, ні – лише кризу.

Читайте також:

Вінничанин робить бізнес на іграшках для дорослих

Кавовий бізнес по-новому: без сиропів та з безкоштовними зефірками

Як зробити бізнес в кризу: подружжя відкрило історичне кафе у центрі міста

Як зробити бізнес в кризу: Євгенія Маркова заробляє на приготуванні та доставці їжі

Як зробити бізнес в кризу: 28-річна Аліна відкрила спортивний центр

Як зробити бізнес в кризу: Олександр відкрив у Вінниці чоловічу перукарню

Як зробити бізнес у кризу: травматолог Андрій лікує вінничан за допомогою тренажерів

Бізнес в кризу: власник кінотеатру “Бродвей” каже, що він окупився за півроку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    А порно фильмы там есть?

  • Анонім

    ну,а лицензию платит за прокат фильмов этот колышний боець АТО?
  • Анонім

    Какая славная брюнеточка у них в команде...коротенькие ножки, пухленькая попа..милая почти как пони. Обожаю пони! Пони славные.

    Анонім reply Анонім

    согласен 100%
  • Анонім

    Молодец парень! Придумал - сделал. Мужик!) Кому-то интересно? Вот и будут люди пользоваться услугой.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up