Вінничанин робить бізнес на іграшках для дорослих

Вінничанин робить бізнес на іграшках для дорослих
Дрони. Підприємець Олександр Бельдіян продає «радіокеровані мрії». Недешеві гвинтокрили, машинки, катери та єдині у Вінниці квадрокоптери найчастіше купують вінничани, які давно виросли.

Бізнес на радіокерованих іграшках почався у Олександра років п’ять тому як хобі, яке згодом переросло у магазин виконання дитячих мрій. Останні декілька років Олександр також продає квадрокоптери – безпілотні літальні пристрої з чотирма пропелерами по периметру. Використовують їх для різних цілей. Маленькими просто граються на природі. А за допомогою великих  і  професійних  можна шпигувати в режимі реального часу як у голлівудських фільмах.

- Найчастіше приходить  батько і купує квадрокоптер собі і сину, щоб гратись на природі і вдома. Навчитися керувати такою іграшкою – суцільне задоволення, - розповідає власник магазину «Хоббіленд» Олександр Бельдіян. – Купують  і для професійних зйомок різних подій з висоти пташиного польоту, купують їх і бійці АТО для розвідки, і для ландшафтного дизайну.

Відео дня

Умовно квадрокоптери поділяють на дві категорії: іграшкові та професійні. Перші коштують від 700 до 5 000 гривень. Іграшки розраховані для розваги, але в деяких може бути вмонтована камера. Дальність польоту в них не перевищує 100 метрів. Час польоту – 10-15 хвилин.  

У професійних безпілотників дальність польоту сягає від кілометра і з посиленим акумулятором вони можуть літати півгодини.  На них монтують камери з високою роздільною здатністю. Це дає гарну якість професійної зйомки з висоти пташиного польоту. Також деякі з них передають відео онлайн через вбудований Wi-Fi. Ціни на професійні квадрокоптери починаються від 20 тисяч гривень.

В магазині у Олександра можна замовити і популярний серед знавців квадрокоптер DJI Inspire за чотири тисячі доларів. Втім, чоловік зізнається, що найчастіше купують іграшки в районі 1-2 тисячі гривень.

Безпілотники також різняться конструкцією та якістю моторів. Професійні робляться на сучасних безколекторних двигунах, які дають велику потужність. Іграшки обладнані менш надійними двигунами і ними важко робити професійну зйомку.

Previous Next

- Квадрокоптер до трьох тисяч гривень може підняти вагу до 320 грамів. Камеру Gopro він підніме, і можна нею знімати. Маленькі безпілотники розраховані на розвагу, піднімуть ваги максимум – грамів 20. Але краще цього не робити – час польоту буде зменшуватись і акумулятор сяде.

За квадрокоптер із онлайн-трансляцією відео доведеться заплатити 4,5 тисячі гривень. Це можливість відчути себе шпигуном із американського фільму. Для цього потрібно скачати безкоштовну програму на смартфон і дивитися з нього відео. Найпоширеніший квадрокоптер на сьогодні фірми DJI Phantom. Він вміє обминати перешкоди та слідкувати за власником.

Читайте також:

Кавовий бізнес по-новому: без сиропів та з безкоштовними зефірками

Як зробити бізнес в кризу: подружжя відкрило історичне кафе у центрі міста

Як зробити бізнес в кризу: Євгенія Маркова заробляє на приготуванні та доставці їжі

Як зробити бізнес в кризу: 28-річна Аліна відкрила спортивний центр

Як зробити бізнес в кризу: Олександр відкрив у Вінниці чоловічу перукарню

Як зробити бізнес у кризу: травматолог Андрій лікує вінничан за допомогою тренажерів

Бізнес в кризу: власник кінотеатру “Бродвей” каже, що він окупився за півроку

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Знает кто-то контактный номер данного магазина?
  • Анонім

    Цены в Европе или Штатах - то одно, но когда я столкнулся с тем, чтобы заказать и посчитал доставку с растаможкой, то цена выростает ооооочень солидно. Не в той стране живем, у нас все дорого и автомобили и квадрокоптеры....
  • Анонім

    В магазині у Олександра можна замовити і популярний серед знавців квадрокоптер DJI Inspire за чотири тисячі доларів. - на Амазоне можно купить за $2600 а наши "бизнесмены" накручивают более 50 % навара...

    Анонім reply Анонім

    чудо в перьях, а расскажи-ка нам о том, что ты знаешь о растаможке?

    Анонім reply Анонім

    Все зависит от объёма двигателя и года выпуска бпл=))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up