Як зробити бізнес у кризу: травматолог Андрій лікує вінничан за допомогою тренажерів

Як зробити бізнес у кризу: травматолог Андрій лікує вінничан за допомогою тренажерів
Андрій Карпович з першого курсу навчання в медичному університеті почав працювати та здобувати досвід. У 2014 році він відкрив власний оздоровчий центр кінезітерапії “Кінезіс”. Каже, що в бізнесі головне не зупинятись та постійно його розвивати.

Андрію 30 років. Після університету працював лікарем-травматологом у футбольному клубі "Нива", потім в оздоровчому центрі. У 2014 відкрив власний центр кінезітерапії "Кінезіс". Бізнес себе виправдав. Зараз чоловік готується до відкриття другого центру. Надалі Андрій хоче мати власну мережу.

 Як з'явилася ідея бізнесу?

- Про власний центр кінезітерапії я думав ще років п'ять тому. Але тоді сам потягнути його я не міг. Пробував знайти спонсорів, але безрезультатно. Тоді я працівником влаштувався у схожий центр. Пропрацював там три роки і все ж таки вирішив йти у вільне плавання. Знайшов приміщення, купив обладнання, зареєструвався як приватний підприємець і відкрився. Зараз ми займаємося лікуванням захворювань опорно-рухового апарату. Остеохондрози, артрози, артрити – все, що пов’язано з кістками, м’язами, зв’язками, суглобами. Відновлення після хірургічних операцій. Деякі люди навіть приходять займатися, щоб тримати себе в формі. Лікування проходить спеціальною фізкультурою на спеціальних тренажерах.

Відео дня

Чи не страшно було відкриватися у кризу?

- Дуже довго все підраховував, шукав приміщення. Нарахував одну суму, та в результаті мені знадобилось у два рази менше. Страшно не було. В один момент я зрозумів, що перестав розвиватись і потрібно рухатися далі. Було бажання зробити щось корисне та потрібне. Ми працюємо як тренажерний зал, але в умовах тренажерного залу приміняємо лікувальні методики. Документи оформили швидко.

Де брали гроші на стартовий капітал?

- Частково вклав власні заощадження, батьки теж трохи допомогли. Довелось брати кредит в банку в кризу. Не страшно, бо я знав, для чого беру: на купівлю обладнання, яке принесе дохід. Бізнес-план показувати не заставляли. В телефонному режимі ми поспілкувалися. Коли виплатив цей, взяв наступний кредит. Потім ще раз. Для підприємства це нормально.

 Чи прибутковий бізнес?

- Прибуток центр став приносити вже через півроку. Собі забирав гроші тільки на одяг та їжу. Все інше, що заробив, вклав у новий зал. Він уже готовий на 99 відсотків. Тепер вже буду наймати на роботу працівників. Бо тут я один лікар, а дружина допомагає в адміністративній роботі. Але одному на два зали буде важко.

Що порадите молодим бізнесменам?

- Якщо говорити про лікарів, то вони звикли працювати найманими працівниками у лікарнях. Мало хто йде відкривати щось своє. Лікар настільки завантажений рутиною, що йому немає коли думати. А тут потрібно мислити більше, як економіст, підприємець. Хочете робити бізнес - змінюйте мислення. Спочатку треба все дуже добре прорахувати фінансово. І все одно все вийде інакше. Дешевше чи дорожче – як пощастить. І починайте робити. Не раджу чекати «кращого часу», чи збирати гроші. Як небудь, але починайте. Краще не буде. Гірше – невідомо. І вирішувати проблеми, по ходу. Зазвичай, якщо є проблема, то є і вирішення. Є якась ідея – думай, як можна її втілити. Не можеш сам – знайди інвестора. Найважче було з грошима. Постійно йде пошук грошей. З одного боку постійний рух грошей, з іншого ти їх не бачиш: йде потік з одного місця в інше. Можна, звичайно, не розвиватись нікуди, взяти 6-й айфон у кредит і виплачувати його, але це не варіант для мене.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Анонім

    Андрей Вы на правильном пути, больше рекламы, умеренные гибкие цены  - от доходов больного, а методики у Вас отличные, и главное, что Вы помогаете людям. Удачи Вам!
  • Анонім

    яка адреса центру?
  • Барвінок Олександр

    займався важкою атлетикою понад 5 років, після яких травмував обидва колінні суглоби, правий плечовий, ліктьовий суглоби та найбільше турбував поперек... вранці ніколи не прокидався без болю та відчуття скутості поки не пройшов півроку кінезіотерапії у Андрія, і мені стало дивним чому люди метаються шукаючи чарівну пігулку, а не намагаються довершено підійти до вирішення проблем раз і назавжди. я вдячний за допомогу Андрію, він мені дозволив подивитись на спорт під іншим кутом, навчив як уникнути травм і зберегти спортивне довголіття. не розумію жадібних людей які намагаються принизити інших задля власної наживи. бісить ска!!! Одним словом, якщо комусь потрібно дешево і ефективно, а головне раз і назавжди поправити своє здоровя, вибирайте Андрія, а не псевдопрофесуру.
  • Анонім

    Всем доброго и приятного вечера. Прошу прощения, но не могу пройти мимо хорошего пустого черненького скандальчика. Было весьма занимательно и потешно прочитать комментарий «неизвестного» анонима. Приятно позабавила орфография и грамматика данного индивидуума. А так же удивили познания в знании официально зарегистрированных профессий в Украине. Для подтверждения цитата с официального сайта украинского трудоустройства:

    «Профессия Реабилитолог

    Врачи-реабилитологи — специалисты, которые оказывают медицинскую и психологическую помощь людям, неспособным самостоятельно справиться со своим нелегким физическим или душевным состоянием. Наука реабилитология находится на стыке трех отраслей — медицины, педагогики и психологии — и имеет много направлений (медицинская, социальная, спортивная, детская и др.).

    Также реабилитологи делятся на практиков и теоретиков. Первые занимаются непосредственным восстановительным лечением пациентов, а вторые — научной деятельностью. Реабилитологи-теоретики разрабатывают различные методики по восстановлению, обобщая опыты врачей, психологов и других профессионалов этой отрасли.»

    Боюсь господа реабилитологи могут и обидеться. Деонтологическое нарушение.

    Далее заинтриговал вопрос о проф пригодности. Из утверждений нашего уважаемого, насколько я понял, коллеги: данного врача(официально таковым является) ,вроде как, легально взяли на работу, для того что бы потом утверждать, что он нелегально работает в последующем. Вспоминается конфузное название фильма сьемки США «Немножко беременна». Учитывая абсурдность, а точнее не состыковку обвинений и параллельно названия данного фильма даже выяснять частичность правды не выявляет интереса. Мало того хотелось бы уточнить, что так называемые «сертифицированные специалисты» являются таковыми только на территории Украины и даже нынче недружелюбная Россия их бы не признала (в данной стране есть профессия нерво-вертебролога с обязательным высшим медицинским образованием)-1. 2- насколько известно, курсы вертебрологии не обязывают начально иметь высшее медицинское образование. К тому же две смежные профессии такие как: вертебрология и травматология имеют ряд расхождений во взглядах на одни и те же проблемы. Про врачебные ошибки или же случаи врачебной халатности давайте вообще не вспоминать, поскольку все прекрасно знаю случаи «понимающие» родители либо же пациенты(в зависимости от возрастной группы), что намекает на чуланные скелеты у КАЖДОГО врача. Подведя этапный эпикриз: было бы правдой – документально-официально залов данного врача не существовало бы, не говоря уже о всеобщем обозрении статейного типа, клиенты есть – специалист есть.

    Так же меня очень заинтересовала тематика «ВАШИХ» методик. НЕ могли бы вы, уважаемый, предоставить официальные патенты на данные методики. И не могу ли я найти аналогичные задолго до ваших «проб»? Всем сотрудникам медицины известен факт: «поменяй местами руки при наложении шва и уже новая методика».

    В новых экономических справочниках бизнесом называется экономическая деятельность субъекта в условиях рыночной экономики, нацеленная на получение прибыли путем создания и реализации определенной продукции (товаров, работ, услуг). К сожалению, нигде не встречал в экономических справочниках упоминания о не конкуренции. Правда, встречал упоминание юридической документации евросоюза про документальных соглашениях о не конкуренции. Я действительно, от всей глубины души сочувствую Вам в том, что Вы оказались неконкуретоспособным.

    С Уважением и наилучшими пожеланиями, субординатор.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up