За крок до трагедії: виклали відео, як вінничанка перебігала дорогу біля мосту

За крок до трагедії: виклали відео, як вінничанка перебігала дорогу біля мосту

Вінничанин Вадим Головатюк виклав відео, як жінка біля центрального мосту ледь не потрапила під машину.

— 11 грудня в інтернет мережу вінничанин завантажив відеофрагмент, де мало не трапилась аварія. Він став свідком того, як на виїзді з центрального мосту, жінка вирішила перетнути проїжджу частину у невстановленому місці. Дійшовши до середини та побачивши, що наближається автомобіль, вона почала бігти. Завдяки миттєвій реакції керманича Форду, жінка залишилась неушкодженою, — розповідають у «Ситуаційному центрі»

Дивіться це відео:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Варто зазначити, неподалік розташований регульований пішохідний перехід.

— Шановні пішоходи! Звертаємо вашу увагу на те, що в темну пору доби людину дуже погано видно на проїжджій частині. Тому закликаємо вас дотримуватись правил дорожнього руху та цінувати своє життя! — зауважують у відомстві.

Досить часто можна побачити, як люди перебігають дорогу у невстановленому місці. Ігнорують пішоходи правила дорожнього руху й на переходах. Чи пішохід завжди правий? Крапку в цьому питанні нещодавно поставив Верховний суд України.

Розглядаючи одну зі справ про наїзд на пішохода, судді прийняли рішення. За інформацією у Державному реєстрі судових рішень, водій позашляховика, що рухався на зелений сигнал світлофора. На дорогу раптово вискочила людина, а водій не міг відреагувати на зміну дорожньої ситуації. ВСУ визнав, що вина в даному випадку повністю лежить на пішоході. Відповідно, він зобов'язаний відшкодувати другій стороні всі збитки пов'язані з ДТП.

Опитування

Хто, на вашу думку, більше порушує правила дорожнього руху?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (27)
  • Денис Томчук

    Бо голови нема.
  • Svyatoslav Usatyuk

    А там дозволено випередження? Ні? Так що він теж порушених, як і жінка-пішохід??
  • Марина Мурзак

    Живу на Київській. Кожного дня переходжу по підземному переходу на 29 школі і кожного дня спостерігаю, як діти, дорослі, мами з візочками перебігають там дорогу,бо транспорт під'їхав! А бабці,які повільною ходою не йдуть,а пливуть повні злості, ще й водіям щось довести намагаються! Хочеться таким охлапів надавати(((
  • Olena Hrynyk

    Треба таких недолугих пішоходів доганяти і лупити штрафи! Бо до овець  краще доходе як до цих...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up