Як патрульні дівчину збили. Відео ДТП на переході біля Коцюбинського

Як патрульні дівчину збили. Відео ДТП на переході біля Коцюбинського

Після 15 години, 23 травня на пішоходному переході автомобіль патрульної поліції збив дівчину. Поки на місці аврії працювали слідчі, журналісти намагалися з'ясувати, як стався наїзд.

На що чули обривки відповідей, що мовляв дівчина під колеса кинулася, і тому патрульні не встигли відреагувати. 
Хлопці з "Дорожнього контролю" запропонували поліцейським вилучити відео доказ з камер відеоспостреження, яких там щонайменше чотири. Поліцейські сказали, що звісно зроблять це.


- Вияснилось, що на тому перехресті є десять камер відеоспостереження, - говорить Денис Клімов, журналіст "Дорожнього контролю", - Нам вдалось вилучити запис з камери на бібліотеці Тімірязева. На відео видно що дівчина зовсім не стрибала під машину, навпаки - пробувала від неї втекти. Так що хлопці самі винні і, до речі, в поліції до цих пір відео камерами не зацікавились, чого б це?

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Вина водія очевидна. В зоні пішехідного переходу треба бути уважнішим в рази білше, ніж звичайно! І швидкість руху перед "зеброю" має бути повільною. Водію срок мають дати, а так-як він представник Закону (в даному випадку), то срок також має бути більшим в рази.
  • Таранюк Юлия

    ПОЛИЦИИ НЕКОГДА. ВО ВРЕМЯ ВОЙНЫ, РАЗРУХИ, КОРРУПЦИИ, ПРОЦВЕТАНИЯ ПРЕСТУПНОСТИ НА ВСЕХ УРОВНЯХ, СИДИТ ЦЕЛЫЙ ОТДЕЛ И С ПРОСТИТУТОК ДАНЬ СНИМАЕТ. ЛОВЯТ ДЕВУШЕК И РАССКАЗЫВАЮТ С КЕМ МОЖНО СПАТЬ А С КЕМ НЕТ.)))

    Анонім reply Таранюк Юлия

    а проституция тоже растет, девки продаются все больше и больше. Ужжаааааассссс. А им все рассказывают и рассказывают. В стране, как минимум, две войны. За первую все знают. А вторая называется "война ментов против проституток" ЛОЛ
  • Анонім

    То кто был за рулем, ФОИ и фотку пожалуйста, а то щас все замнут как всегда, а девочку еще посадят, за то что по зебре ходит.
  • Анонім

    Пешеход шёл по зебре, заканчивал пересечение проезжей части. Вина водителя очевидна.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:11 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up