В Україні ускладнили ввезення автомобілів на Єврономерах

В Україні ускладнили ввезення автомобілів на Єврономерах
  • Правила ввезення в Україну автомобілів з номерами Литви посилили.
  • Відтепер для того, щоб заїхати на територію країни, необхідно мати дозвіл на працевлаштування в Литві і офіційний трудовий договір.

Про це повідомив член правління Союзу автомобілістів України Петро Козак, повідомляє «Укрінформ».

«Спочатку був запит, спрямований в Литву від нашого МЗС, на який була отримана відповідь, яким чином відбувається працевлаштування в Литві від посольства України в Литві. Вдалося з'ясувати ситуацію з фірмами, як вони займаються видачею фейкових довіреностей з реєстрацією на себе автомобілів українським громадянам, щоб вони управляли цими автомобілями, нібито вони працюють на ці фірми», - повідомив Козак.

Потім Міністерство закордонних справ передало інформацію митникам, які почали вимагати у громадян України, які в'їжджають в країну на авто з литовської реєстрацією, дозвіл на роботу в Литві і підписаний на біржі праці контракт з роботодавцем. Якщо ці документи відсутні, співробітники митної служби не пропускають автомобіль.

Відео дня

Нові правила вступили в дію з 17 травня 2018 року.

Читайте також:

«Листи щастя» та ціна «легалізації євроблях». Огляд головних автоновин за тиждень
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Юрий Бондарук

    Сьогодні: на перехресті їду прямо, назустіч бус повертає наліво. Мене не пропустив, підставив свій правий бік. За бусом їде "пріус", в ньому два укурка. Сигналю і показую на бус. Порівнялись, кажу: "Бачили?", а  "воно" мені каже: "Що, важко було пропустити?". Мля, я в шоці! Та не важко, але навіщо ж тоді "правила"? Чи "воно" тих правил в очі не бачило чи трактує якось по своєму?
  • sas 1366

    "Бляху" сміливо можна прирівняти до незареєстрованої зброї. Збив людину, вийшов з машини, кинув ключами і все "шукай крайнього"...звичайно якщо водій вже не "останній лошара", який признає власну вину! І до чого я веду, хоч і придурків вистачає за авто і на нашій реєстрації, то їх хоча б можна ідентифікувати, і так просто залишити авто без відповідальності не вдастся.
  • Юрий Бондарук

    Если бы все водители "блях" показывали пример "красивого и аккуратного вождения", то вопросов к ним ВООБЩЕ не возникало бы, катайтесь на здоровье, кому Вы мешаете? Но, ввиду того, что ДЕШЕВАЯ (не на мне, не найдут) МАШИНА - ДУРНАЯ ЕЗДА, то они уже всех заколебали! Согласен, что на укр. регистрации ТОЖЕ дебилов и неадэкватов хватает, но в глаза бросаются именно "бляхи"...

    Dmytro Romchyk reply Юрий Бондарук

    Я кожен день їзжу на різних машинах, і мій стиль водіння не змінюється від того, на яких номерах я їзжу: чи на наших, чи на іноземних. Так, в нас величезна проблема з культурою водіння. Але вона виникла не від того, що людина пересіла на єврономери.

    P.S. Хоча, маючи наклейку офіційного учасника АЄС, на єврономерах я намагаюся їхати ще якомога культурніше. І, повірте, таких багато. Просто, увагу привертають саме телепні закермом.

    Юрий Бондарук reply Dmytro Romchyk

    і це проблема саме Вінниці! Хто не приїздить до мене з інших міст - в шоці від вінницьких водіів, на жаль. Бидло за кермом...хоче комусь показати свою "крутість".....як з цим боротися?
  • Dmytro Romchyk

    "щоб вони управляли цими автомобілями" - може "керували"??? Шановний автор, цяя стаття хіба рівня такої популярної газети???

    Тепер щодо змісту: це не закон, а всього-навсього внутрішнє розпорядження. Автомобілі як завозили, так і завозять, хоча черги збільшилися на кордоні. Тому, брати українці, завозьте побільше автівок на єврономерах. Настане скоро час, коли ми всі зможемо купувати автівки по їх справжній вартості, а не в рази завищеній, і вішати на них наші номери. ;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up