«Листи щастя» та ціна «легалізації євроблях». Огляд головних автоновин за тиждень

«Листи щастя» та ціна «легалізації євроблях». Огляд головних автоновин за тиждень
  • Почався новий робочий тиждень.
  • Ми, разом з головним авто-сайтом України AUTO.RIA, зібрали головні новини минулого тижня.
  • Витратьте п’ять хвилин свого часу, щоб дізнатися про «листи щастя» та ціну «легалізації євро блях»,  новий RAV-4, огляд літніх шин та електричний Jaguar i-Pace

Залишився один крок: закон про «листи щастя» підписано Президентом

Евакуатори, «інспектори паркувального простору», фотофіксація порушень і заочні постанови, вони ж «листи щастя» – узаконені. Незабаром, необережно залишивши автомобіль «під знаком» або на переході, можна стати пішоходом і відправитися на пошуки авто по місцевих штрафмайданчиках. Якщо вже так все сталось, то краще не порушувати.

Як вчинити, щоб не отримати штраф, або щоб машину не відвіз евакуатор, ми проінформуємо – час для підготовки ще є: залишився останній крок для набуття цими нововведеннями чинності – публікація закону в офіційному виданні та 180 днів «паузи».

Відео дня

До речі, за ці 6 місяців варто утрясти всі питання з переоформленням своїх автомобілів на себе, або зняттям з обліку раніше проданих.

Читати більше...

 

Скільки може коштувати легалізація «євробляхи»?

«Молдовський сценарій» – «найсвіжіша» ідея, яку обговорюють нардепи і активісти, як можливий варіант «податкової амністії» для машин на єврономерах, котрі знаходяться в Україні. А у що може вилитися «легалізація» однієї «євробляхи» у грошах, якщо саме цей сценарій буде взято за основу?

Ми і зайнялися пошуком відповіді на це питання, розрахувавши вартість митних платежів для найпопулярніших моделей нерозмитнених авто.

Читайте більше...

 

 

Які шини «взути» на літо?

 

Оптимізм нас не покидає – ми віримо, що літо все ж настане, і, перезимувавши весну, ми нарешті поставимо на зберігання «пітдоптану» зимову гуму. А от що «взути» на літо — це питання. Але, звісно, ми б не запитували, не маючи відповіді.

У цьому огляді — найцікавіші новинки українського ринку за кілька останніх років, на будь-який смак і гаманець.

Читайте більше...

 

 

Змужнів: новий Toyota RAV4 на перших фото

Toyota представила офіційні фото нового RAV4: від колишнього «равика» залишилася тільки назва. Повністю новий дизайн, як інтер'єру, так і салону, в стилі раніше представленого концепту FT-AC. Чіткі лінії, гострі кути, «злі» фари і масивна решітка радіатора.

Щоправда, наживо побачити новинку в салонах, а тим більше дізнатися у скільки її оцінять, можна буде аж на початку наступного року, і то в США.

Читайте більше...

 

 

Автомобіль тижня: Jaguar i-Pace

Автовиробники – як малі діти: тільки в пісочниці у когось з'являється нова іграшка, як тут же знаходиться «розумник», який намагається її відібрати або зламати. Так і в сегменті електромобілів: «вбивці» Tesla з'являються один за другим, «лякають» своїми роздруківками таблиць характеристик, «фантастичним запасом ходу» і пластиліновими моделями, та потім все часто так і залишається на рівні можливостей «тролів з Фейсбуку».

Але, схоже, цей варіант таки має шанси зайняти своє місце під сонячною батареєю – він великий і просторий, досить потужний, повнопривідний, і може долати до 480 кілометрів від розетки до розетки. I-Pace не виглядає «космічною капсулою» з фантастичного кінофільму, навіть навпаки – цілком собі добротний автомобіль, традиційної орієнтації, тобто для звичайного автовласника. Зрозуміло, якщо в того є 67 000 євро для його купівлі, що, знову-таки, у порівнянні з Tesla Model X, досить приваблива пропозиція. А ще i-Pace – не пластилінова модель, це цілий Jaguar. Стає цікаво!

Читайте більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Читайте також:

Важливе за тиждень: автопром і податки, розмитнення в Молдові, платні дороги та тест-драйв LC Prado в пустелі
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up