У Вінниці встановлять сім камер автофіксації порушень ПДР (Перелік)

У Вінниці встановлять сім камер автофіксації порушень ПДР (Перелік)
  • У Вінниці запланували встановлення 11 комплексів та погодили сім місць для камер автоматичної фіксації правил дорожнього руху.

Для встановлення комплексів має бути забезпечене належне освітлення у темну пору доби, де працюватимуть камери.

У Вінницькій області запланували встановлення 11 комплексів автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. Про це повідомляють у Департаменті патрульної поліції.

Перелік місць, де працюватимуть камери автоматичної фіксації порушень ПДР:

Відео дня
  1. Київська, 79 (в напрямку вул. С. Зулінського)
  2. Київська, 126 (в напрямку вул. Гонти)
  3. Хмельницьке шосе, 75-а (в напрямку вул. Магістратської)
  4. Пирогова, 59 (в напрямку вул. Зодчих)
  5. Перехрестя вулиць Шевченка та Келецької (у напрямку вул. Пирогова)
  6. Юності 46/28 (перехрестя Юності та Андрія Первозваного в напрямку вул. Келецької)
  7. Лебединського, 13 (в напрямку Немирівського шосе).

Під кінець квітня, нагадаємо, на Вінниччині почали ставити камери автоматичної фіксації порушень ПДР.  Вони будуть фотографувати авто водіїв, які порушують швидкісний режим. І до кінця року в нашій області хочуть запустити 11 таких комплексів. Як такі новації коментують в патрульній поліції та чи виписують уже штрафи за новими камерами, читайте ТУТ.

Робота системи автофіксації та розміщення приладів контролю

Система фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі (далі – Система) на початковому етапі буде фіксувати лише такий вид порушень Правил дорожнього руху, як перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів.

Фіксувати зазначені правопорушення будуть комплекси автоматичної фіксації – технічні засоби (прилади контролю) що дають змогу в автоматичному режимі здійснювати виявлення та фотозйомку або відеозапис подій, що містять ознаки адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

Встановлення стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) буде здійснюватись на аварійно-небезпечних місцях (ділянках) та місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення вулиць і доріг у містах та інших населених пунктах за погодженням із відповідним уповноваженим підрозділом Національної поліції.

На початок запуску системи встановили 45 приладів контролю, із них:

  • 20 приладів у місті Києві
  • 25 приладів на дорогах державного значення Київської області

Інформація про розміщенні приладів контролю публікується на офіційних веб-сайтах МВС та Національної поліції. В місця розміщення приладів контролю встановлюються відповідні інформаційно-вказівні дорожні знаки.

Розміщення приладів контролю на дорогах державного значення

 

Читайте також.

Карантин в Україні продовжили до 31 серпня. Які правила змінив уряд?

Новини бухгалтерського обліку та кадрові питання. Що зміниться у червні?       

Україна перейшла в зелену зону карантину. Які обмеження ще діють?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Слободанюк Олександр

    Хоч 500 камер навішайте,депутатів та мажорів один х.й не покарають.А нормальні люди і так спокійно їздять.То за нах.я їх вішати,бюджет осваїваєтє?Камера 1000 ,спишуть 5000.Цирк,тільки не смішно вже.
  • В'ячеслав Ганієв

    Забули вул.Данили Нечая, менше 80км там ніхто не їздить.Сьогодні ще йде ремонт,а коли закінчат-тоді ця дорога стане дорогою смерті для велосипедистів і пішоходів.Перейти дорогу біля цегельного заводу-це гра в рулетку.
  • Читач88

    камеры - это неплохо, но навряд ли они сильно ситуацию на дорогах улучшат....
  • Оксана Ратошнюк

    А хіба камери ставлять там де найбільше ДТП ???? Їх ставлять там де можна бабло косити)))))

    Andrii reply Оксана Ратошнюк

    А чому ні. Любиш понти поганяти, плати.

    Олег Свентицкий reply Оксана Ратошнюк

    Оксана Ратошнюк правильно пишеш так воно и е
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up