У Вінниці «швидка», яка везла шістьох хворих, потрапила у ДТП. Є постраждалі

У Вінниці «швидка», яка везла шістьох хворих, потрапила у ДТП. Є постраждалі

На перехресті вулиць Максима Шимка та Юрія Клена зіткнулись два авто: автомобілі «ВАЗ» та швидка допомога. У результаті автопригоди постраждали лікар та медсестра.

 

Сталося ДТП 12 лютого, близько 5-ї години вечора.

— За попередніми даними, карета швидкої, перевозячи 4-х малолітніх дітей та 2-х їхніх батьків, рухалась з увімкненими проблисковими маячками в сторону міста. Між швидкою і «ВАЗом» відбулось дотичне зіткнення і швидку допомогу занесло в електроопору. Жоден з водіїв не постраждав. Діти та їхні батьки, яких швидка доставляла до лікарні через отруєння чадним газом, також не зазнали тілесних ушкоджень. Однак, постраждали медики. В 39-річного лікаря пошкоджені зв’язки лівого гомілкового ступеневого суглобу, в 65-річної медсестри – струс головного мозку та закрита черепно-мозкова травма, — пише  у facebook Патрульна поліція Вінниці.

Встановить всі обставини даної автопригоди слідчо-оперативна група.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • З.А.Глядач

    "...в 65-річної медсестри..."

    А вам не здається,що 65-річна медсестра,та ще й на "Швидкій"-це вже занадто?

    Степан Степанченко reply З.А.Глядач

    Скажіть спасибі 65 -річній медсестрі , що хоч вона ще працює за цю зарплату

    Daily reply Степан Степанченко

    да хватит ныть про зарплату все давно знают за что вы там работаете бедные и несчастные

    З.А.Глядач reply Степан Степанченко

    Саме так,особливо їй мають "дякувати" ті випускники медичних навчальних закладів,які не можуть влаштуватися на роботу за спеціальністю. Саме через таких "ветеранів праці".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up