Суд виправдав поліцейського, який їздив на службовому авто на «лівих» номерах

Суд виправдав поліцейського, який їздив на службовому авто на «лівих» номерах

Крижопільський районний суд виправдав начальника кримінального сектору Іллінецькогої поліції Володимира Ковальчука у справі про те, що він їздив на службовому авто, почепивши на нього «ліві» номери.

У вересні ДПСники піймали в.о. начальника Іллінецької поліції Володимира Ковальчука, який мав ознаки алкогольного сп'яніння. Склали протокол, направили матеріали до суду. Але справа розвалилася через те, що огляд на тверезість у лікарні проводив лікар, який не був наркологом.

Окремо поліцейські виписали постанову за те, що правоохоронець причепив на службове авто «ліві» номери.

Ми писали про це у матеріалі «Був тверезий»: суд виправдав поліцейського. Доказ — справка від гінеколога.

Відео дня

За те, що Ковальчук користувався службовою машиною на власний розсуд, його покарали дисциплінарно. Про це тоді з місяць тому розповіла прес-офіцер обласної поліції Анна Олійник.

Тепер RIA стало відомо, що й цю постанову Крижопільський суд скасував.

Володимир Ковальчук у суді пояснив, що замінив номерні знаки на службовому автомобілі через «службову необхідність».

До речі, на суд, де його звинувачували у нетверезому керуванні, він приїхав на цій же автівці. Та на цих же номерах.

У вересні, коли на Ковальчука склали протокол за нетверезе кермування, він займав посаду в.о. начальника Іллінецької поліції. Зараз чоловік очолює кримінальний сектор того ж відділення поліції.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрий Бондарук

    ))) хтось сумнівався? ))) чи розраховував на справедливий вирок? )))

    судді, міліціянти, прокурори - всі в одній упряжі)))), а як відомо - ворон ворону око не виклює))))

    так що, - З РЕФОРМОЮ МІЛІЦІЇ ВАС, ДОРОГІ ВІННИЧАНИ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up