Аварії, снігові намети і обмеження руху. Що відбувається сьогодні на дорогах області

Аварії, снігові намети і обмеження руху. Що відбувається сьогодні на дорогах області
  • Сильна хуртовина не покидає Вінниччину. З різних куточків області повідомляють про застряглі у снігу автівки.
  • Ми зробили добірку з ДТП, які сталися сьогодні на дорогах регіону, і нагадуємо, що на усіх автошляхах обмежили рух транспорту.

З 16.00 на Вінниччині обмежили рух всією мережею автошляхів загального користування місцевого значення. Про це повідомляє ОДА.

У повідомленні додають, що до кінця доби очікується погіршення погодних умов. Вітер 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності). Ситуація не зміниться і 14 лютого.

— Прийнято рішення ввести обмеження руху транспортних засобів загального користування та багатоосних вантажних транспортних засобів по всій мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Вінницькій області 13.02.2021 року з 16 год. 00 хв. на час, необхідний для усунення наслідків негоди та приведення проїзної частини автомобільних доріг загального користування місцевого значення у стан, безпечний для руху транспортних засобів.

Відео дня

Через значні сніжні перемети нині обмежено рух для вантажного транспорту та автобусів:

  • Т-02-03 Погребище - Турбів - Сквира км 24 - 43 (м. Погребище)
  • Т-02-12 Вінниця - Шпиків - Комаргород км 27 - 57 (смт. Шпиків)
  • М-21 в напрямку від Жмеринки до міста Могилів-Подільський.

Водіїв просять залишатися вдома, а також:

  • вибирати швидкісний режим, який забезпечує своєчасне гальмування;
  • не залишати автомобільний транспорт на узбіччі чи проїжджій частині, що може перешкодити роботі снігоприбиральної техніки;
  • при виявленні обривів ліній електропередач, не підходити до них, повідомити органи влади та гарячу лінію АТ «Вінницяобленерго» – 0 800 217 217 (цілодобово, безкоштовно).

Ми зібрали важливі номери, які допоможуть вам у разі нещасного випадку на дорозі: Куди телефонувати, якщо застрягли чи обламалися в дорозі? Список номерів

Станом на 15.00 13 лютого, нагадаємо, рятувальники вивільнили зі снігових заметів 70 автомобілів, серед яких два рейсових автобуси, п'ять автомобілі екстреної медичної допомоги. Загалом, в транспортних засобах було 139 людей.

Не обійшлося у такій ситуації без ДТП. Далі піде добірка постів з соціальних мереж, де показано стан доріг в різних куточках області та аварії, до яких призвела негода.

«Дорога з Бару в сторону Вінковців - Нова Ушиця. Краще не їхати( Трактор прибирав один перемет 40 хвилин».

«ДТП, Калинівка, будьте обережні!»:

«ДТП, перед Малою Стадницею»:

«Біля Погребища Рятувальники витягли фуру із снігового замету»:

«Зате тепер є прицеп. Добре що швидкість була не велика. Бо у таких випадках капот під машину йде, а лобовуха в буду»:

 

Читайте також:

У полоні снігу. Рятувальники за добу з переметів витягли 66 автомобілів

На Вінниччині через снігові перемети обмежили рух на міжнародній трасі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Людмила Тарасюк.

    Вінниччина !Собаки на морозі гинут!Бумеранг!
  • Вова Кольков

    Посидіти. Біля. Печі  ато  нада  ненада.  Сіх  срачка
  • Daily

    одне питання  в кого яка життєва необхідність  їхати  в таку  погоду
  • Читач48

    ограничения уже давно нужно было сделать : в первую очередь дальнобойщиков, потом частный легковой транспорт
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up