На Вінниччині через снігові перемети обмежили рух на міжнародній трасі

На Вінниччині через снігові перемети обмежили рух на міжнародній трасі
  • Кермувальників попередили про обмеження руху та просять не вириватися в дорогу.
  • Водіям вантажівок радять на період обмеження залишатися у місцях відстою.

Обмежено рух вантажних автомобілів на ділянці міжнародної траси М-21. Про це повідомили на сайті ОДА.

— До уваги водіїв! За інформацією Служби автомобільних доріг у Вінницькій області, з 11 години 13 лютого обмежено рух вантажних автомобілів на ділянці міжнародної траси М-21 км 346-419 (Жмеринка - Могилів-Подільський).На дорозі перемети, що виникли внаслідок сильного вітру, — йдеться у повідомленні.

Додають, що дорожники продовжують працювати в цілодобовому режимі.

Відео дня

Де перечекати негоду вантажівкам?

Водіям рекомендують зупинитись на спеціальних стоянках та в місцях відстою. 

Майданчики для відстою розташовані вздовж державних автошляхів. Вони відзначені на Google мапі. На карті розміщенні усі стоянки по Україні. Переглянути їх можна за посиланням.

Прогноз

За прогнозом Укргідрометцентру на Вінниччині очікується сильний вітер та ожеледиця.

— 13 лютого в Україні пориви вітру 15-20 м/с, в Рівненській, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Харківській областях хуртовина; на дорогах більшості областей ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий). Впродовж 13 лютого в Україні значне зниження температури; 14-18 лютого холодна погода, — йдеться у повідомленні.

 

Читайте також:

Утримайтеся від подорожей. В області оголосили штормове попередження

ВІДЕО ДНЯ. Житель Лаврівки витяг зі снігового полону 40 машин

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ольга Годованюк

    Новини Вінниці  на 20хвилин  виправте помилки в дописі, очі ріже
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up