Потрійна ДТП на клеверному мосту: відео зіткнення. Що ще зафіксували камери на вихідних

Потрійна ДТП на клеверному мосту: відео зіткнення. Що ще зафіксували камери на вихідних

Оприлюднили свіжий випуск програми «Ситуаційного центру». Дивіться подробиці двох ДТП, які сталися цими вихідними.

У випуску за 30 вересня 2019 року розповіли подробиці про

  • ДТП на клеверному мосту траси М:12 за участю трьох автівок;
  • Аварію на перехресті вул. Брацлавська та Привокзальна. Водії вирішили шляхом складання європротоколу;
  • Затримання жінки, яка розклеювала оголошення у невстановлених місцях.

Подробиці дивіться у сюжеті:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Читайте також:

На Келецькій водій КІА не пропустив «Ніссан». Відео зіткнення

ДТП біля залізничного вокзалу: на «зебрі» водій автобусу збив 10-річну дівчинку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • анонім

    "Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області"
    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/mostcomment
    Шановні редактори Наталія та Вадим, перегляньте коментарі читачів під публікацією.  Ви бачите обговорення читачем  роботу Ситуаційного центру? Ні, перважна більшість таких публікацій не цікава читачу. Але ми наступного дня маємо майже незмінений матеріал. Нецікавий матеріал у якому журналіст 20 хвилин робить один два "ляпи". Так, у Вас є можливість їх видалити незручні коментарі, є можливість приховати.
    Видалити та приховати  незручні коментарі,  втішаючи себе що Ви,  видаленням  робите "послугу" для колеги. Шановні редактори , Ви обманюєте не читача, Ви обманюєте самі себе. Читач чекавє від 20 хвилин журналістики, оперативного висвітлення подій, а що ми отримаємо? Погляньте на коментар Павла Савчука, він не має на меті образити редакцію, він як 3 з 5 коментарів під публікацією закликає Вас пан Вадим Павлов та Вас пані  Наталія звернути увагу що Ви втрачаєте "журналістику", читач отримує ,перепрошую, наповнення матеріалом не думаючи, з помилками, це навіть рекламою назвати тяжко. Чому одні матеріали від ваших колег  цікаві і практично не містять "ляпів"?  Спробуйте найти відповідь на це питання у видавництві це буде приємно не тільки читачу а і Вашим журналістам. А видаленням та приховуванням дуже легко вртатити довіру до видавництва.

    Лишь бы как reply анонім

    Почему? Почему? Потом что пишет бобруся из среднекультиваторно-кулинарным образованием

    Анонім reply Лишь бы как

    Незгодний.  У Ольги є цікаві матеріали, але коли журналіст намагається писати на теми які далекі для неї отримуємо  повну дурню. Дивує реакція редакторів, жодних змін лише замовчування.

    Грицько Штахета reply Анонім

    Грицько Штахета reply Грицько Штахета

    Лол. Комент ти видалити можеш, ала що Бобрусь замість журналістики користується іншими сайтами і гугльтранслейтом - не сховаєш )))
  • Pavlo Savchuk

    тако, інколи читаю тут ваші тексти, і так, ви тупо не грамотні, ну добре, ти автор-письменник, тож компуктер виправляє граматичні помилки, чи ви друкуєте все на друкарських машинках, а потім тупо скануєте?
  • Руслан

    в українській мові немає слово "клевер")))

    Pavlo Savchuk reply Руслан

    та їм по цимбалам)))
  • Анонім

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 11:01 Понад 10 вулиць Вінниці нині без світла: причина відключення та терміни 10:14 Є руйнування та загиблі серед цивільних: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up