Петиції: виявити проблемні та оновити старі маршрути громадського транспорту

Петиції: виявити проблемні та оновити старі маршрути громадського транспорту

Вінничанин пропонує виявити проблемні маршрути та збільшити фінансування  громадського транспорту. Також чоловік зазначає, що для цього слід створити спеціальну комісію.

Про це йдеться у текст однієї із петицій. Її подав Владислав Притула.

— Створити комісію для перевірки графіку руху та, відповідно, завантаженності громадського транспорту. Виявити проблемні маршрути та години руху, для яких характерні стоячі місця у маршрутних таксі, надмірна завантаженність трамваїв та тролейбусів. Розробити механізми, які б дозволили збільшити потужність перевізників шляхом перегляду графіку руху, заміну маршрутних таксі на більш пасажиромістні. Розглянути на бюджетному засіданні збільшення фінансування у тому числі дотацій приватним перевізникам, для приведення ситуації до такої щоб дозволила громадянам міста отримувати належної якості послуги з перевезення, — йдеться у тексті петиції.

Станом на 27 вересня 14:55 звернення ніхто не підтримав.

Відео дня

На це ще є чотирнадцять днів. Проголосувати можна ТУТ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Olvol

    Потрібно змінити три речі: навчити водіїв не перевищувати швидкість і не підрізати, пішоходів - не цибати під транспорт як сарни, дорожників - не пити на роботі - і тролейбуси знов будуть їздити 60 км/год за винятком стрілок і крутих спусків, як це уже було за СРСР. Коли об 11 годині останній рейс їде в депо, то з Гніванського шосе до Урожаю доїжджають за 7 хвилин, з ДПЗ до меблевого- за 15.З зупинками! Але вдень так швидко можливості немає!
  • Марина Перевознюк

    Будь-ласка пустіть маршрутку, Тяжилів-Вишенька, більше години, кожного дня, трачучи на дорогу в один бік, та щей с пересадкую, можна передивитись серіал.. А нас таких дуже багато, сідаючи в транспорт, я впізнаю людей вже в лице, так як бачу їх кожного дня..

    Olvol reply Марина Перевознюк

    Для будь-якого маршруту з інтервалом більше 8 хвилин характерно, що люди впізнать один одгого на зупинці. Не робіть з цього події.
  • Vladimir Sviridov

    йдеться про маршрутки з вишеньки
  • Vladimir Sviridov

    поверніть маршрутки до жд вокзалу та на чехова, який сенс від паршрутних муніципальних автобусів які рідко їздять та й їздять трішки швидше за тролейбус

    Юра Вовк reply Vladimir Sviridov

    Маршрутки - це не вихід, а навпаки проблема. Треба вирішувати ситуацію за допомогою муніципального транспорту.

    Марина Перевознюк reply Юра Вовк

    Маршрутки не вихід??? Тоді запропонуйте свій варіант!? Тому що, для мене на сьогодні великою проблемою є: добратись с Тяжиліва на Вишеньку, і я вважаю доцільним ввести такий маршрут..  Бо окрім мене, ще дуже багато людей,  так само добираються, по півтори години, щей с пересадками!!! Але найприкріше, те що, почутим це так і не буде, нажаль..

    Olvol reply Марина Перевознюк

    Якщо ви добираєтеся з з ТяжилІва, а не тяжилОва, то повертайтесь в своє рідне село і піднімайте його. Вінниця не гумова.

    Anonymous reply Марина Перевознюк

    Выход есть и он всем известен - выселить всех приезжих сельских жителей-оккупантов обратно в их сёла, и тогда Винница снова станет прежним прекрасным городком, а не тем во что его превратили сейчас.

    Vladimir Sviridov reply Юра Вовк

    муніципальний автобус -не вихід, він повільний, ходить не так часто як маршрутки, зупиняеться на кожній зупинці навіть якщо нема пасажирів

    Olvol reply Vladimir Sviridov

    Я сподіваюсь, ви не думаєте, що він повільний, тому що не хватає сили розігнатися? Є ще ряд інших причин?

    Vladimir Sviridov reply Olvol

    ізза своїх габаритів та ваги розганяеться і зупиняється повільніше, маневреність також нижча, зупиняється на зупинках навіть якщо ніхто не виходить і не сідає, та й взагалом рухається повільніше ніж маршрутки

    Olvol reply Vladimir Sviridov

    Не ваги, а маси. Вага вимірюється у ньютоннах

    Olvol reply Vladimir Sviridov

    Ну, тролейбус розганяється дуже швидко, на 2 місці автобус і тільки на третьому легкове авто. Інша справа що водії гром.транспорту не вважають за потрібне швидко розганятись.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up