На Вінниччині п'яна жінка на «ВАЗ» насмерть збила свого колишнього

На Вінниччині п'яна жінка на «ВАЗ» насмерть збила свого колишнього
  • Кермувальниця їхала на машині вже з своїм теперішнім співмешканцем. По дорозі зустріла колишнього. У ході конфлікту жінка збила свого екс коханого. Потерпілий не вижив.

Інцидент стався 3 червня у селі Якимівка Оратівської територіальної громади. До поліції зателефонував один із водіїв та повідомив — на дорозі виявив закривавленого чоловіка. Також заявник додав, що на шляху зустрів «ВАЗ 2107» з пошкодженнями, характерними для ДТП. 

Потерпілим виявився 50-річний місцевий житель. Він каретою швидкої допомоги був доставлений у лікарню, де під час надання медичної допомоги помер. Про це розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Розшукуваний автомобіль знайшли на Київщині. У салоні було двоє 43-річна жінка-пасажир та 71-річний водій.

Відео дня

 — Обоє вони були в стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські з’ясували, що саме жінка причетна до смертельної автопригоди. Під час медичного освідування у крові пенсіонера виявлено 2,8 проміле алкоголю, — йдеться у повідомленні поліції. — За попередньою інформацією слідства, жінка та її співмешканець приїжджали на Вінниччину на дачу. Дорогою додому нетвереза правопорушниця, яка знаходилась за кермом, зустріла свого колишнього співмешканця, і між ними виник конфлікт. Після сварки жінка сіла у автівку та поїхала, при цьому допустивши наїзд на потерпілого. За висновками експертизи, у крові жінки — 1,8 проміле алкоголю. Вона затримана у процесуальному порядку і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.  

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Триває слідство.

 

Читайте також:

Сьогодні вітаємо Володимира та Івана. Історія та прикмети 4 червня

Минулої доби від COVID-19 одужало понад вісім тисяч людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (32)
  • Коля Мороз

    Дура
  • Василь Дробний

    свят свят биля дорги бильше не ходок
  • Влад Старченко

    Оправдана?
  • Іван Семенюк

    Сучище
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up