На Поділлі водій в'їхав у бар. Очевидці кажуть, що чоловік був п'яний. ОНОВЛЕНО

На Поділлі водій в'їхав у бар. Очевидці кажуть, що чоловік був п'яний. ОНОВЛЕНО
фото: dtp.vn
  • У соцмережах опублікували фото та відео аварії на Поділлі. Очевидці події пишуть, що керманич був у нетверезому стані.

Аварія сталася ввечері 24 березня.

— Поділля, Toyota Camry залетіла в «Карабас», водій п‘яний, — пишуть у групі dtp.vn.

З відео, що вони виклали, видно велику кількість людей на місці події. Дописувачі коментують, що водій намагався втекти від поліції. Очевидці події затримали керманича та просили поліцію перевірити його на стан сп'яніння. Також пишуть, що від водія сильно несло алкоголем.

Відео дня

У ще одному відео видно, як чоловіка привезли на огляд. Приїхала жінка у чорній куртці, яку називають дружиною. Неадекватний чоловік почав на неї кричати і поліцейські попросили її піти, аби не провокувати.

ОНОВЛЕНО.

У прес-службі Патрульної поліції нам підтвердили інформацію, що водій легковика був п'яний. На місці події огляд він проходити не схотів, але пройшов у медичному закладі. У його крові був 1 проміле алкоголю.

На нього склали протокол за вчинення ДТП та за керування автомобілем у стані сп'яніння. Додають, що водія також протаранив дерево, а потім приміщення бару.

Варто зазначити, що в 2011 році на цьому ж місці в аварії загинули троє молодих людей. Двоє дівчат та хлопець загинули відразу на місці пригоди, ще одного молодого чоловіка доставили у лікарню з численними травмами. Водій автомобіля, що вбив трьох людей, також знаходиться у лікарні з травмами різного ступеня важкості. Керманич Hyundai Tucson був п'яний. Деталі цієї історії у матеріалі: П'яний водій вбив трьох людей на тротуарі. Як розслідували резонансні ДТП у Вінниці

 

Читайте також:

Лобове зіткнення в Ольгополі: рятувальники «вирізали» водія та відключали газове обладнання

Смертельна ДТП на Соборній: суд виніс вирок водієві мікроавтобуса

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Denis Kubinets

    Туда ещё будут заезжать не раз бухие черти. И это тоже не первый раз
  • Vladimir Kovalsky

    Туди вже не раз влітають.
  • Nikita Pronin

    У нас нужно ввести как в Германии тест на идиота и космические штрафы за вождение авто в нетрезвом состоянии, только так это будет работать!
  • Вячеслав Винницкий

    Властям города пофик, что там не первая авария еще и с смертельным исходом, заставить хозяина бара поставить защиту на дороге, если сами не могут, слабо.

    Руслан Сивак reply Вячеслав Винницкий

    Вячеслав Винницкий там отбойники поставили.он их аккуратно объехал

    Вячеслав Винницкий reply Вячеслав Винницкий

    Ольга Троценко эксперт по дорожному движению подтянулся)

    Ольга Троценко reply Вячеслав Винницкий

    Вячеслав Винницкий соблюдение скоростного режима!!! - и не надо никакой защиты. Гонят 140 - вот и не вписываются в поворот!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up