Мотоцикліст насмерть збив студентку біля «Feride Рlaza». Як розслідували резонансні ДТП у Вінниці

Мотоцикліст насмерть збив студентку біля «Feride Рlaza». Як розслідували резонансні ДТП у Вінниці
  • Рік і п'ять місяців тому, біля «Feride Рlaza» по «зебрі» переходили вулицю Пирогова дві молодих дівчини. На годиннику близько 23:00;
  • У цей час вулицею на великій швидкості нісся мотоцикліст. Про це свідчить те, що мотоцикл після удару, вже без водія, докотився аж до аптеки, що знаходиться на наступній зупинці громадського транспорту.

Ми дізналися, чим закінчилися розслідування найрезонансніших аварій, які ставалися у Вінниці протягом останніх років. Або чому слідство ніяк не може дійти до суду у деяких з них. Протягом кількох наступних днів на сайті 20minut.ua будемо публікувати по одній трагічній історії, які ставалися на дорогах нашого міста.

16-річну Адріану, студентку другого курсу вінницького транспортного коледжу, забрали до реанімації у важкому стані з обширними травмами голови, пошкодженням легенів та є небезпекою інсульту. Три тижні дівчина не приходила до тями. Вінничани постійно збирали на її лікування гроші та здавали кров. Однак, врятувати її життя не вдалося.

Корисне посилання

Актуальні ціни на BMW у Вінниці на Automoto.ua.

За словами поліцейських, коли вони прибули на місце аварії, дівчина лежала в п'яти метрах від пішохідного переходу. А мотоцикліст, який її збив — у тридцяти метрах. Мотоцикл докотився без водія аж до аптеки, що знаходиться на наступній зупинці громадського транспорту.

Відео дня

— Дівчину забрали у лікарню, — говорив один з патрульних. — Медики дуже швидко приїхали. Коли її забирали, вона була жива… Але бачте кров на дорозі, це з ротової порожнини в неї кровотеча була.

Читайте також:

Не мав навіть водійського посвідчення

Суд відбувся 14 березня 2017-го року. Як установили слідчі, мотоцикліст значно перевищив дозволену швидкість руху та не пропустив дівчину на переході. Він був тверезий.

Вінницький міський суд визнав винним «горе-водія» та засудив до п’яти років в'язниці. До того ж більше 400 тисяч гривень моральної шкоди на користь потерпілих. Ось вирок.

У суді з’ясувалося, що водій мотоциклу їхав зі швидкістю 107.3 кілометрів на годину. При собі не мав посвідчення водія категорії «А».

Мотоцикліст мав технічну можливість уникнути аварії, якби зменшив швидкість.

Обвинувачений розповів, що помітив дівчину-пішохода, яка перебігала дорогу. Хотів об'їхати її, але зробити це не вдалося. Сказав, що швидкість мотоцикла була 80-90 км/год. Після аварії втратив свідомість, тому більше нічого не пам'ятає. Його мати відшкодовувала родині загиблої дівчини витрати на лікуванню доньки та на її поховання. Пом’якшувальною обставиною суд врахував розкаяння мотоцикліста.

Відео журналіста Михайла Чорнопиского:

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up