Фото дня: поліцейські з автоматами встановили блокпости на в'їздах у Вінницю

Фото дня: поліцейські з автоматами встановили блокпости на в'їздах у Вінницю
  • Блокпости сфотографував сьогодні, 4 березня, один з наших журналістів
  • В обласній поліції кажуть, що вони будуть стояти там зо два десятки днів
  • Облаштували їх для того, щоб слідкувати за ПДР та ловити заїжджих «гастролерів»

Прес-офіцер обласної поліції Анна Олійник розповіла, що поліцейські пункти будуть працювати кілька тижнів. Шукатимуть зброю, наркотики та слікувати за правилами дорожнього руху. Пости розташовані на Гніванському та Барському шосе.

— З сьогоднішнього дня (4 березня, — авт.), за ініціативи начальника Управління запускаються профілактичні заходи «Безпечне місто», — каже Олійник. — У їхніх рамках і встановили ці пункти на в'їздах-виїздах з міста. Поліцейські будуть слідкувати за дотриманням правил дорожнього руху та намагатися попереджати кримінальні злочини. Будуть перевіряти підозрілі машини на предмет ввезення заборонених речовин та зброї.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Задунайский Торонтуй

    И вы в Европу хотите после такого?

    Я 20 лет за рулем в Канаде. Каждый день куда-то еду.  За это время полиция остановила один раз: сообщили что впереди не работает светофор.

    m8s mini reply Задунайский Торонтуй

    Если ты там , зачем сюда писать ? чучело
  • укроп

    Да пофіг, що незаконно! Зато зручно та креативно :) Яка такса за в'їзд?
  • Oleksandr Stoliarov

    Причини для зупинки згідно закону вже відмінили, да Олійник? Мусорйо як завжди працює на виявлення, бо оперативно працювати не вміють, а плати то горять

    З.А.Глядач reply Oleksandr Stoliarov

    А у $тольника відразу рве пукан.

    Oleksandr Stoliarov reply З.А.Глядач

    У кого пукан рве то це якраз у тебе, кожного разу на будь-який коментар під будь-якою статтею, маєш риготню свою словесну залишити... Згинь, убогий

    З.А.Глядач reply Oleksandr Stoliarov

    Хто б казав(точніше,писав)... У тебе при одному лише слові "поліція"(або "міліція") починається нетримання...
  • Vladimir Molotov

    блох-пост

    Anonymous reply Vladimir Molotov

    "Облаштували їх для того, щоб слідкувати за ПДР та ловити заїжджих «гастролерів»"  Так це  логічно. Спочатку написати де, коли і кого буде затримувати  наша поліція, а потім стояти 20 днів і дивуватись чому "гастролери" не їдуть , а якщо їдуть то без зброї, наркотиків. Але наша нова поліція завжди знайде логічне  пояснення таких дій. Немає гастролерів не біда , але є  велика кількість людей які на стареньких жигулях їдуть на дачу,є можливість  переглянути документи, можливо проліски хтось нарвав, або світло забув увімкнути.

    За логікою Анни Олійник злочинці зброю будуть везти на капоті, ну а наркотики обовьязково на панелі приладів, при цьому їх буде так ковбасити що самі будуть зупинятись на блокпостах. Поліцейські на час рейду, будуть мати  нюх  як услужбової собаки, а для обшуку автомобілей,  зрозуміло на прохання самих водіїв завжди найдеться 2-3 понятих. Це так лоічно, і для нашої безпеки. Слідкувати  за дотриманням правил дорожнього руху також логічно із блок-посту зручно , дивно навіщо нова поліція патрулює місто, можливо Анна Олійник щось знає, а злочинці ні. А так у нас реформа, поліція працює, прессекретар шукає логічне пояснення на будь яку халепу.

    Vladimir Molotov reply Anonymous

    дочитал Ваш коммент, аж в 2012 флэш-бэкнуло)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up