Дві хвилини лайки з поліцейськими обійшлися чоловіку майже в 900 гривень

Дві хвилини лайки з поліцейськими обійшлися чоловіку майже в 900 гривень
  • Дізналися про те, чим закінчилися адмінсправи про лайку у сторону поліцейського та непокору.

Інцидент стався в ніч із 4 на 5 вересня. Як повідомляли в прес-службі патрульної поліції Вінницької області, майже о третій годині ночі патрульні зупинили авто Geely за порушення правил дорожнього руху — водій проїхав під забороняючий знак.

У розмову поліцейських із водієм втрутилися двоє чоловіків. Один із них сів в автомобіль до водія й почав лаятися до патрульних. Чоловік був нетверезий, нецензурно висловлювався та поводив себе зухвало. Відео цієї ситуації було опубліковано.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

— А ви представитись повинні громадянину, — почав кричати чоловік.

Потім його обурило те, що поліцейський світить ліхтариком. Він вийшов з авто, почав чіплятися до патрульних та лаятися. У цей час водій, якого й зупинили поліцейські вибачався за порушення вимог знаку, але його вже майже не було чутно через крики знайомого.

Поки один патрульний перевіряв документи у водія, нетверезий чоловік сперечався з напарником правоохоронця. Врешті поліцейський не витримав образ, схопив чоловіка та повалив на землю.

Патрульний пояснив свої дії тим, що він припиняє правопорушення — нецензурну лайку. «Чоловіка затримали та склали на нього протоколи за статтею 173 адмінкодексу (дрібне хуліганство) та за статтею 185 адмінкодексу (злісна непокора працівникам поліції», — повідомляли в прес-службі про те, чим закінчилася ця історія.

Ми відшукали в судовому реєстрі постанову за дрібне хуліганство, складену тоді. Порушник пояснював у суді, що був нетверезий, тому й почав лаятися. Казав, що розкаюється. Отримав штраф — 51 гривню. Також має сплатити судовий збір — 352 гривні.

Також знайшли другий документ — постанову про злісну непокору поліцейському. Знову ж таки, порушник провину визнав. Отримав штраф — 136 гривень. До нього ще судовий збір. Загалом, лайка та суперечки з поліцейськими обійшлися чоловіку майже в 900 гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Юрий Бондарук

    Зняти котика з дерева або самогубцю з мосту...це вони можуть))) а от стріляти ВДВОХ, у відповідь, по велосипедисту і не попасти НІ РАЗУ, це вже сміх. Потренуйте їх в тирі, і не по три патрони, а по сто патронів і зір перевірте їм. А то понтів і самовпевненості (самоповаги) багато, але вона нічим не підтверджена.
  • Daily

    как по мне то водитель и пассажир в жопу наваляные, за 900 грн копы готовы такое терпеть, то вам пора открыть киоск с перечнем услуг
  • Юрий Бондарук

    Не штрафами треба повертати до себе увагу, а діями і вчинками!
  • Daily

    клоунада,юнкер151,міха,я ваще с тобой не спілкуюсь.ві тро хі порушили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up