«Дитина не дихає!» - показали відео, як копи "домчали" родину у лікарню

«Дитина не дихає!» - показали відео, як копи "домчали" родину у лікарню

У Вінниці до патрульних звернувся чоловік зі словами «Поліція допоможіть! Дитина не дихає!» Як поліція супроводила до лікарні автомобіль, в якому допомоги хлопчик, дивіться далі.

— Ця подія трапилась ще 5 днів тому, 9-го листопада близько 8-ї години вечора. Пресслужба, випадково виявивши це відео при перегляді бодікамер патрульних, не може не показати його вам, адже випадок демонструє, як наші водії реагують на спецтранспорт з увімкненими проблисковими маячками та сиреною, — розповідають у прес-службі «Патрульна поліція Вінниці».

Інспектори патрульної поліції працювали на вулиці Соборній. Якраз зупинили чергового порушника, який проїхав під дорожній знак 3.2 (Рух механічних транспортних засобів заборонено). В цю мить до патрульних звернувся схвильований водій, який проїжджав повз: «Поліція, допоможіть супроводити до лікарні, у нас дитина не дихає!»

Відео дня

Патрульні миттю сіли до службового автомобіля та почали супроводжувати автівку до обласної дитячої клінічної лікарні. Всю дорогу інспектори кричали водіям в гучномовець, щоб ті надавали перевагу в русі, однак не всі водії реагували на це відповідно.

— Все ж інспекторам вдалось супроводити батьків та їх дитину, якій стало зле, до лікарні за 4 хвилини. Лікарі надали необхідну допомогу. Ми не знаємо, в якому зараз стані хлопчик, але щиро бажаємо йому пошвидшого одужання! — повідомляють у відомстві.

Водіїв закликають з розумінням ставитись до спецтранспорту та надавати йому дорогу, коли це вкрай необхідно. Від вас може залежати чиєсь життя!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (50)
  • Алёна Олейник

    дивилась аж дух захоплювало до слез молодцы дай вам бог здоровья и вашим близким
  • Алла Дейнеко

    До слез,СПАСИБО,полиции!!!Напишите как себя чувствует ребенок?,
  • Алла Дейнеко

    До слез,СПАСИБО,полиции!!!Напишите как себя чувствует ребенок?,
  • Нина

    Полиция молодцы, а вот мед.персонал......ужас, стоит жуёт как корова

    Алёна Орлова reply Нина

    так это при полиции ,я представляю реакцию если б родители сами приехали ((( чума
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up